Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Odlična analiza Cane.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nemojte ljudi Murinja da mi prizivate :(

Covek je raskinuo ugovor sa Standardom posto je poobarao nekoliko negativnih rekorda i po prvi put nije uveo Standard u plej of (dakle bio u donjem delu tabele). On je odlican primer kako neki treneri prosto nisu za velike klubove, vec da mogu da prave rezultate samo u malim sredinama gde mogu da se zatvore i vrebaju sansu iz kontre. To je mana vecine nasih trenera, a Murinjo je jedan od najboljih izdanaka te skole... Njegov povratak u Zvezdu je u ovom trenutku samo potreba nekih tabloida da o necemu pisu. Sto ne znaci da nas nece strefiti, ali za sada nije nista vise od novinskog traca.

Sto se aktuelne Zvezde tice, tesko je objasniti kako je moguce da ovako lose igramo. U stvari, nije toliko tesko objasniti, vec shvattii yasto je to tako. 

Grof je u svojoj karijeri bio sjajan vatrogasac. Dodje, razmrda igrace, napravi neki instant rezultat i to je to. Umesto nastavka rapsodije, sledi krah, a to se na zalost desilo i kod nas. 

Prvi problem je ona famozna izjava da nece valjda njemu kondicioni trener da bude neki atleticar, jer oni ne trce, nego igraju fudbal. Kao logican nastavak slede po 2 do 3 dana slobodno svako malo, sto na pripremama sto u prvenstvu, Odu ljudi na pripreme 3 nedelje i 2-3 puta imaju po 2,3 dana slobodno... dakle skoro pola priprema imaju slobodno? Neko vece kad su se kosarkasi vratili sa peharom iz Zagreba, kaze Laza da imm Radonja obecao slobodan dan ako dobiju Cedevitu u prvoj tekmi u Zagrebu i oni presrecni... A fudbaleri kojima je trcanje mnogo vise u opisu posla imaju produzene vikende tu i tamo...

Drugi ozbiljan problem je bilo dovodjenje igraca. U pocetu su ih dovodili zajedno, posle toga Terza svoje Grof svoje... rezultat je gomila igraca, gde oni koji bi i mogli nesto da pokazu nemaju nikakvu sansu. Vujaklija krene da igra, da i neke golove. Nista senzacionalno, ali ocito po kvalitetu prva rezerva Boaciju I onda u najvaznijoj utakmici ne bude ni na klupi, vec udje SIkima... Srnic ulazi na derbiju, a ne seca se kad je pre toga odigrao neki minut z prvi tim. 

I finalno, sama taktika. Mi igramo neku 4-5-1 formaciju. To je mahom trend u Evropi. Ok, nemam nista protvi, ali... nije poenta samo koja ce formacija da bude, vec sta cemo mi u toj formaciji da radimo. Dok nam rezultat odgovara (sta god to bilo) mi igramo nezaintresovano. Kada alo pojurimo rezultat to jos i lici na nesto jer individualno imamo kvalitet za to. Ne u Evropi, ali  u JSL svakako. Problem nastaje sto cim dodjemo do povoljnog rezultata mi opet krecemo u neki bunker, tj, da se branimo, a to nikako ne znamo. I protiv Bugara i protiv Italijana pa i protiv Partizana smo cim damo gol ponovo mrsili muda i pokusavali da se zatvorimo sto se svaki put zavrsavalo tragicno. 

Sto se same ekipe tice... 

Ekipa nema ni jednu uigranu akciju. Ni jednu. Evo prodje godinu dana, ja nisam ni jednu kretnju prepoznao kao nesto sto se ponavlja i sto tim pokusava da odigra. Sve se svodi na to da svaka lopta mora da ide na Kangu, koji mora da je pipne bar 5 puta u svakom napadu, pa onda kako njemu dune. Okvirno se lopta salje na krilo da bi se centritalo... Problemi nastaju sto to ne izgleda bas sjajno i sto protivnici uglavnom znaju sta cemo da radimo pa sa par solidnih defanzivaca lako to resavaju. Alternativu nemamo. Protiv manjih ekipa se to resi nekim dobrim potezom pojedinca, ali protiv ekipa koje nisu toliko slabije, ili su jace od nas to ne moze. 

Vec su svi pisali o tome da Donald i Le Talek ne mogu zajedno, tj mogu al bez nekog bitnijeg efekta. Kanga je sramotno nezaintresovan za odbranu do te mere da nece da pojuri protivnika ni na centru kad je na 2 metra od njega. Donlad se pokazao kao sjajno resenje uz Grujica, ali ne znam kako se doslo na ideju da se od igraca koji je bio zaduzen za kvarenje protivnicke igre, pravi igrac od koga krecu akcije Ok je Donald (iako je sad van forme) ali on Le Talek nikako ne treba da igraju zajedno. Kanga ima odredjeni kvalitet, ali sa ovakvim pravima i bez obaveza u igri i ja bih bio dobar. Da bi njega pokrivao igra defanzivni Francuz i tu nam ode cela sredina, 

I to je to. Dalje je suludo bilo sta objasnjavati. Nemas koncepciju, nemas kondiciju, sve sto mozes je da igras na kartu individualnog kvaliteta. Da se Partizan nije onako vrhunski raspadao na pocetku sezone, vec bi davno bila tragedija, Ovako, verujem da cemo osvojiti titulu, jer sumnjam da cemo kiksirati u narednih 6 utkamica. Sve receno o srpskom fudbalu.

Iskreno ne mislim da Partizan ima bolju ekipu, iako je evidentno da trenutno deluju kao bolji tim. To se u realnosti svodi na to da imaju uigran triling na celu sa Leonardom koji je pokazao da ja bas dobar igrac i koji ima DJurdjevica i Evertona da oradi sve sto treba. Zvezada ima vise kvalitetnih igraca, ali nema tim. No to i nije toliko bitno. Titulu uzima onaj ko skupi vise bodova  a ne onaj ko u nekom trenutku sezone igra bolji ili lepsi fudbal. Sa titulom ili bez nje ovo nista ne valja i najbolje za Zvezdu bi bilo da Grof ode. Ko ce da dodje, nije da nije bitno, ali mi igramo sve gore i gore od momenta kada je krenuo da sprovodi svoj "sistem". Ako se desi da Grof ode onda mozemo da pricamo o tome ko posle. Do tada se ne bih upustao ni u nagadjanja ni u zelje...

Posted

Grof je u svojoj karijeri bio sjajan vatrogasac. Dodje, razmrda igrace, napravi neki instant rezultat i to je to. Umesto nastavka rapsodije, sledi krah, a to se na zalost desilo i kod nas. 

Objasnio je Katai u onom oproštajnom intervjuu na sajtu, kod Božovića se jednostavno ne trenira dovoljno

A očigledno ni dovoljno stručno i kvalitetno

Nekim igračima kao Kataiju to prija, ali u dužem vremenu većina igrača nazaduje, a ekipa je nepripremljena i raspuštena

Posted

U Mozzartu 1.30 na Zvezdu protiv Napretka  :fantom:

Posted (edited)

U Mozzartu 1.30 na Zvezdu protiv Napretka  :fantom:

Nadam se da ce se Nikodije setiti da casti kad se obogati mojom idejom  :fantom:

Nece ni protiv Vose biti manja pa eto sjajne prilke da se kapital uveca za 70%

Edited by katamaran
Posted

Nadam se da ce se Nikodije setiti da casti kad se obogati mojom idejom  :fantom:

Nece ni protiv Vose biti manja pa eto sjajne prilke da se kapital uveca za 70%

mora da si ti vec bogat covek kada imas tako plodonosne ideje, pa te valja poslusati   :fantom:  sumnjam, doduse, da je bas mozzart rad omoguciti mi da se obogatim™, te ne sumnjam da ovo ili ne moze da se igra u singlu, ili dozvoljavaju neku simbolicnu uplatu cak i ako moze.

Posted (edited)

Bio bih bogat da sam tako siguran da je ishod tih utakmica vec poznat al nazalost nisam  :cry:

U tome je cela poenta :)

Koliko znam moze bez problema da se igra u singlu a bar 100 evra bi dali. Ako dodju obe palo bi 70 suski sa neba samo je problem sto i onih sto mogu da zavrse na razunu kladionice mnogo lakse nego sto mislis. Kladionice i zive od sigurnih.

Ako i budes igrao od sveg srca ti zelim da oplodis pare al budi oprezan

Edited by katamaran
Posted

znaci obogacivanje se svelo na eventualnih 30 evra zarade, tja...

Posted

znaci obogacivanje se svelo na eventualnih 30 evra zarade, tja...

Naci cu ti vezu da stavis 10 soma pa eto sanse da lako uzmes 7 somica za nedelju dana  :fantom:

I nije 30 nego 70

Ako stavis 100 dobio bi 170 pod uslovom da dobijemo i Vosu i Napredak. Ako na te cifre dodamo nulu ili dve na kraju eto bericeta.

Posted

70 eura staviš u đep i da te bogo vidi...

Posted (edited)

70, 700, 7000...

A malo li je i 70?

Izvolte stavite tih 100 kad ste vec tako sigurni a ako vam tih 70 nista ne znace poklonite ih nekom muceniku kakvima smo nazalost okruzeni.

Rizik ne postoji ako vam je verovati. Tacnije ako sami verujete u ono sto pisete.

Samim tim sto bagatelisete 70 evra ne vidim sta vas sprecava da rizikujete onih 100. Da li je moguce da ni toliko ne verujete u ono sto pisete?

Edited by katamaran
Posted

70, 700, 7000...

A malo li je i 70?

Izvolte stavite tih 100 kad ste vec tako sigurni a ako vam tih 70 nista ne znace poklonite ih nekom muceniku kakvima smo nazalost okruzeni.

Rizik ne postoji ako vam je verovati. Tacnije ako sami verujete u ono sto pisete.

Samim tim sto bagatelisete 70 evra ne vidim sta vas sprecava da rizikujete onih 100. Da li je moguce da ni toliko ne verujete u ono sto pisete?

i meni je misterija kada vidim nekoga ko veruje u integritet srpskog fudbala, tako da nam ostaje samo da konstatujemo kako se ne razumemo.

ili si mozda od onih koji nisu verovali u postenje i regularnost srpskog fudbala onda kada je partizan gomilao titule jednu za drugom, a da bi se to promenilo sada kada ih zvezda gomila?

Posted (edited)

Ja nijednog sekunda nisam rekao da verujem da je sve posteno. Samo ne tvrdim da je sve neposteno kao sto ti tvrdis i usput se podsmevas onima koji se ne slazu sa tobom.

A usput smo utvrdili da ni sam ne verujes dovoljno da bi rizikovao kintu koju bagatelis.

Ti si prosto umro od smeha sto smo pomenuli da postoji mogucnost da ne uzmemo 6 bodova iz naredne dve utakmice. Bar stani iza svojih reci i rizikuj (tacnije po tebi rizika ni nema) kintu koja ti ocigledno nista ne znaci. Ako ne stojis iza svojih reci ne vidim poentu nastavljanja ove price.

Edited by katamaran
Posted

a da bih zadovoljio poentu by katamaran, jedini nacin da to uradim je da odem do kladionice? pazi da me ne zavede tvoja potreba za poentom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...