Jump to content

FK Crvena zvezda 2016/17

Featured Replies

Bukvalno taj stav; svi me mrze, svi me pljuju, a ja redjam uspeh za uspehom...

Kakav je to dramoser...ovo mu je već jedno 12.odlazak ako sam dobro brojao... :fantom:

"drz'te me da ne odem"

"Cele zime trajali su pregovori Espanjola i Crvene zvezde, a dogovor je pao ravno dve sedmice pre početka proleća - Mihailo Ristić se na leto definitivno seli u Kataloniju. 

Pisalo se o tome dugo. Prvo da će transfer iznositi 2.400.000 evra, a da je iz Ljutice Bogdana poslat faks sa zahtevom da se 1.800.000 uplati odmah. Potom je najsvežija informacija glasila da bi transfer mogao da iznosi 1.200.000 evra, a da je srpski šampion tražio 600.000 više. 

Na kraju katalonski Sport, dobro obavešten o dešavanjima u Espanjolu, iznosi sledeće podatke. Visina obeštećenja jeste 1.200.000 evra, s tim što će Crvenoj zvezdi pripasti još milion evropskih novčanica kroz bonuse  :Hail: na osnovu Ristićevih igara."

1 umetnost pregovaranja   :fantom:

Edited by Apollo Creed

Лако је вама, ви сарађујете са озбиљним клубовима који вам и уплате суму која је уговором гарантована  :cry:

I objavljujemo na sva zvona, tako da cete moci da pustite menicu, sto iskreno zelim.... Ako ste uzeli menicu, naravno :)

Edited by Milosh76

Па гос'н Тончев је преговарао, стари је то вук  :isuse:

0:1 peti minut

Kontra.. cao-zdravo

"zamolićemo kolege da još jednom vidimo iz ofsajd kamere"  :lolol:

Opa... drugi sut, 2-0 za Vosu

nije ni deseti min a vec izbusise boza...

Vojvodina konkretna i motivisana, Zvezda standardno pogubljena, klaj klaj. Odlično obavljen posao onih koji su iscenirali aferu sa navijačima

1513891743556c55839cd5d693166887_w640.jp

Oboricete mi tiket, igrao sam x2...

Guest
This topic is now closed to further replies.