Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Crvena zvezda 2016/17

Featured Replies

Bozo kaze da ga svi mrze i da ce otici ako izgubi od Vojvodine, ne zato sto je izgubio, nego zato sto ga svi mrze i buse.

a sta kaze, ko ga to busi?

• Replies 6.2k
  • Views 424.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Terzic, Vesic i co. al nije to rekao nego je pominjao spijune, one sto pustaju glasine i traceve.... imas na mondu

Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta

Zvezda je uklet klub.  Svako svakog podozreva, potcenjuje i ne podnosi.  Tesko je vise navijati za Zvezdu zbog opste nesloge.  Zvezdasi uvek znaju i isticu sta nece, a ne znaju sta hoce.  Zbog toga se medjusobno trvu, svadjaju i brukaju pred svetom.  Od svih rivala i protivnika, nema gorih neprijatelja Zvezde od samih Zvezdasa. 

A sto se Bozovica tice, ja bih se slozio sa njim da ide cak i da Zvezda pobedi Vojvodinu.  Zato sto cenim i postujem njegov rad i njegov stav.  Covek koji ima stav, karakter i uspeh u radu nije za Zvezdu.  Takvi bivaju ismejani, ispljuvani i oterani iz Zvezde, evo ima vise od 20 godina.

mala je ovo zemlja, koliki smo mi izdajnici  :nobles:

iz Bostona moji,znaš ti dobro koji...

Jašta brate

evo za onu pricu od danas iz moje kolekcije, slika ulaznica iz 91'

Rendzers poceo u 17h, slicno vreme i za Grashopers, pola 6

17197960_10208660267399826_2009061652_n.

U ratu sam izgubio sve te ulaznice koje sam cuvao. Najdraza mi bese Zvezda Pao iz '86 (ili '85) jedini put kada se culo "plavi, plavi" u znak podrske narodnoj miliciji koja je pocela da pendreci ogavne gostujuce navijace...

Edit: hvala Hamlete

Edited by dragance

86te je bila ta utakmica

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Jebote, 200 dinara je bilo oko 25 maraka onda!

Edit: nek su prodali samo 60,000 ulaznica po prosecnoj ceni od 15 maraka, to je 900,000DM!

Edited by dragance

Zvezda je inkasirala oko 3 miliona maraka za utakmicu s Bajernom...kolekcionar sam pa imam 80% Zvezdinih evropskih utakmica, razne dokumentarce i emisije pa u jednoj od njih koja prati tu utakmicu, ono sto se desavalo oko stadiona, pre i posle utakmice, svlacionica, teren i sl ima taj podatak koliko je Zvezda prihodovala od te utakmice

Da, isplatili su transfer sinise mihajlovica samo od te utakmice. To je valjda bio prvi 1m+ dem transfer u sfrj

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Jebote, 200 dinara je bilo oko 25 maraka onda!

Edit: nek su prodali samo 60,000 ulaznica po prosecnoj ceni od 15 maraka, to je 900,000DM!

:ziga:

Momci dobro jutro i manite se tih vlažnih snova nego nazad u realnost.

Terzic, Vesic i co. al nije to rekao nego je pominjao spijune, one sto pustaju glasine i traceve.... imas na mondu

Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta

Kakav Vesic? Nema taj veze sa klubom odavno. Pre je mogao da misli na Kokezu i seriju 'brutalnih' saopstenja njegovih klubova ovih dana, a najrealnije je da nije mislio ni na koga, nego je covek iz naroda i razume sta pali. Kao Vucic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.