Bright Billy Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Bozo kaze da ga svi mrze i da ce otici ako izgubi od Vojvodine, ne zato sto je izgubio, nego zato sto ga svi mrze i buse. a sta kaze, ko ga to busi?
Milosh76 Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Terzic, Vesic i co. al nije to rekao nego je pominjao spijune, one sto pustaju glasine i traceve.... imas na mondu Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
Dimitrije Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Zvezda je uklet klub. Svako svakog podozreva, potcenjuje i ne podnosi. Tesko je vise navijati za Zvezdu zbog opste nesloge. Zvezdasi uvek znaju i isticu sta nece, a ne znaju sta hoce. Zbog toga se medjusobno trvu, svadjaju i brukaju pred svetom. Od svih rivala i protivnika, nema gorih neprijatelja Zvezde od samih Zvezdasa. A sto se Bozovica tice, ja bih se slozio sa njim da ide cak i da Zvezda pobedi Vojvodinu. Zato sto cenim i postujem njegov rad i njegov stav. Covek koji ima stav, karakter i uspeh u radu nije za Zvezdu. Takvi bivaju ismejani, ispljuvani i oterani iz Zvezde, evo ima vise od 20 godina.
darkonet Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 evo za onu pricu od danas iz moje kolekcije, slika ulaznica iz 91' Rendzers poceo u 17h, slicno vreme i za Grashopers, pola 6
dragance Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 (edited) U ratu sam izgubio sve te ulaznice koje sam cuvao. Najdraza mi bese Zvezda Pao iz '86 (ili '85) jedini put kada se culo "plavi, plavi" u znak podrske narodnoj miliciji koja je pocela da pendreci ogavne gostujuce navijace... Edit: hvala Hamlete Edited March 7, 2017 by dragance
Hamlet Strašni Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 86te je bila ta utakmica Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
dragance Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 (edited) Jebote, 200 dinara je bilo oko 25 maraka onda! Edit: nek su prodali samo 60,000 ulaznica po prosecnoj ceni od 15 maraka, to je 900,000DM! Edited March 7, 2017 by dragance
darkonet Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Zvezda je inkasirala oko 3 miliona maraka za utakmicu s Bajernom...kolekcionar sam pa imam 80% Zvezdinih evropskih utakmica, razne dokumentarce i emisije pa u jednoj od njih koja prati tu utakmicu, ono sto se desavalo oko stadiona, pre i posle utakmice, svlacionica, teren i sl ima taj podatak koliko je Zvezda prihodovala od te utakmice
Hamlet Strašni Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Da, isplatili su transfer sinise mihajlovica samo od te utakmice. To je valjda bio prvi 1m+ dem transfer u sfrj Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
porucnik vasic Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Jebote, 200 dinara je bilo oko 25 maraka onda! Edit: nek su prodali samo 60,000 ulaznica po prosecnoj ceni od 15 maraka, to je 900,000DM! :ziga:
Azdaja Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Momci dobro jutro i manite se tih vlažnih snova nego nazad u realnost.
Malvo Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Terzic, Vesic i co. al nije to rekao nego je pominjao spijune, one sto pustaju glasine i traceve.... imas na mondu Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta Kakav Vesic? Nema taj veze sa klubom odavno. Pre je mogao da misli na Kokezu i seriju 'brutalnih' saopstenja njegovih klubova ovih dana, a najrealnije je da nije mislio ni na koga, nego je covek iz naroda i razume sta pali. Kao Vucic.
Recommended Posts