Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted

Kakve veze ima titula sa tim da li ce navijaci gostujuceg tima biti na istoku, jugu, zapadu ili severu?

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cujes navijaci Partizana bili na jugu... :fantom:

Posted

Surbatovic,ugledni huligan iz 90-tih,uletao u teren... Obrenovac crew

Posted

A zašto ovi iz Zvezde ne traže da budu na severu?

Onomad je tako bilo, a i mi navijači Partizana smo išli na sever u NS.

Posted

Utakmica je, iznenadjujuce, izgledala kao da se sastaju ekipa koja je jedva prosla malteskog predstavnika i ekipa koja je iz evrope ispala otprilike u junu. 

Gol koji nam je priznat je tolika sprdnja da imam osjecaj da je namjera sudija bila da troluju Partizan. 

Mi tokom citave sezone nemamo apsolutno nikakav koncept igre. Osvojicemo titulu ili necemo, skoro nebitno jer cemo iz Evrope ispasti ekspresno, ali nadam se da ce Bozovic da nadje dobar inostrani angazman u Azerbejdanu.

covek posle sezone ipo na klupi i 4 pripremna ciklusa bukvalno nema ni jednu uigranu akciju. jebes mi sve, tako svako moze da bude trener....

Posted

Novosadski klub usvojio predlog policije da gostujući navijači budu na istoku, iako je prvobitno zahtevao da se smeste na jugu i da će u suprotnom biti odložen.

Skupština Vojvodine saglasila se s predlogom policije da navijači budu na istočnoj strani stadiona, jer se samo na njoj garantuje bezbednost svih učesnika.

Utakmica 25. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati u Novom Sadu.

Eto, resen i taj problem...

Posted

To što huligani komanduju policijom i klubovima nije rešenje problema

Posted

Novosadski klub usvojio predlog policije da gostujući navijači budu na istoku, iako je prvobitno zahtevao da se smeste na jugu i da će u suprotnom biti odložen.

Skupština Vojvodine saglasila se s predlogom policije da navijači budu na istočnoj strani stadiona, jer se samo na njoj garantuje bezbednost svih učesnika.

Utakmica 25. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati u Novom Sadu.

Eto, resen i taj problem...

....iliti što bi nas narod rekao, sila Boga ne moli.... :fantom:

Posted

To što huligani komanduju policijom i klubovima nije rešenje problema

Hah, pa ne komanduju huligani, zna se ko komanduje. 

Posted

Radi ti odbrambeni refleks kad se pomenu huligani, svaka čast. Mislio sam da reaguje samo na grobare

Posted

Naravno da nije resenje, ali to je kad drzava nece time da se bavi, onda dodjemo u ovakvu situaciju. Dokle god je tako, fudbal ce propadati, a huligani vladati.

Posted

Gazi!

Posted

Ljudi su i vise nego fer 3x vise mesta dobijaju gostujuci u sredu,ali je nekom malo? Sta treba?

Da se svima omoguci da normalno kupe ulaznicu. Kao sto je na istoku Marakane bio cetvorocifren broj navijaca Partizana.

Posted

Radi ti odbrambeni refleks kad se pomenu huligani, svaka čast. Mislio sam da reaguje samo na grobare

Nemoj tako bezobrazno da zamenjuješ teze. Jasno je da je SNS postavila vaše huligane ovde na Istok. Jasno je da i NS policija i grad Novi Sad radi u tom pravcu. Valjda zato da bi Zvezda imala veću podršku aka da bi uzela titulu.  To je jasno kao dan. Dakle ne govori se ovde o onome šta huligani hoće, nego ko upravlja njima. Misliš da Vošini huligane žele vaše na Istoku? Ali šta su njihovi huligani naspram vaše aparture.

@ Malvo, mene bi bilo sramota da pominjem to kao argument. Nisi na JNA mogao da kupiš ulaznicu za Istok, a na Marakani samo za sektore koji su do severa.

Posted

Da podrska ima veze sa uzimanjem titule, vi nikad ne bi bili prvaci ni SFRJ ni SRJ ni SCG ni Srbije

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...