Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Ma nema potrebe, kad sam video nacin na koji je arsa dobio zuti na 2:0 vs Vozdovca jasno mi je bilo da nam ljudi vracaju uslugu ovog vikenda i da on cisti kartone, e sad nadam se da je u tom nasem dogovoru bilo i da otkinu bodove carapanima... Meni su i dalje Lucanci najveca misterija! Da zele evropu sigurno ne bi protiv nas igrali sa drugom postavom ( e sad sto su nas pobedili i sa tom postavom to je druga prica), a sa druge strane eto ih na cetvrtom mestu i igraju odlicno, stvarno nisam pametan, pokazace valjda utakmica sad kuci sa Vozdovcem njihova ko su i za sta su...
Constantin Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Ma nema potrebe.... Stra' me od ove kvote 14,00...šta znaš kojoj budali može da padne na pamet da uplati 2x50 000 evrtja na Javor... ;)
Bright Billy Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Stra' me od ove kvote 14,00...šta znaš kojoj budali može da padne na pamet da uplati 2x50 000 evrtja na Javor... ;) nija valjda da imate takve likove u upravi :P
Constantin Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 nija valjda da imate takve likove u upravi :P Ma ne...nego, šta znam, možda neki vlasnik kladionice može nešto da izmuva...Inače u Upravi nemamo nikog takvog, sve su to ljudi od zakona i poneki političar.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Zar je bitno kakvo je vreme kad igra Radnicki ( makar i dogovorenu utakmicu) ;)
Recommended Posts