Boki Nis Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 da se potsetimo intervjua od prošle nedelje: Budući da je petak, kraj radnog vremena, a blokada je još uvek 16,5 miliona....nema više avatara... Znaci izlagao nas.....menjamo avatar....ook
Constantin Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Zajebite politiku, samo jako Radnicki!!! Mi smo odgovorni samo za svoje postupke i svoje odluke i tako treba da se ponasamo. Kad nešto želimo, trebamo da pazimo "šta", jer možda nam se želja ispuni. Kad nešto obećamo, treba i tu da pazimo, šta obećavamo. Ako ne ispunimo, da obrazložimo zašto nismo, ali ako ćutimo kao pi.... onda smo lažovi. E sad...šta je savest, šta je "viši interes"....svako prema svom obrazu. Tol'ko ;)
Redrooster Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Mislim da kod politicara moral ne postoji...zato sam se odavno okrenuo mojoj jedinoj partiji Fk Radnički Niš,a vi sto kacite brojke prvo saslusajte te vase koje stavove zastupaju...mada nismo deca!
Constantin Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Mislim da kod politicara moral ne postoji...zato sam se odavno okrenuo mojoj jedinoj partiji Fk Radnički Niš,a vi sto kacite brojke prvo saslusajte te vase koje stavove zastupaju...mada nismo deca! Nemoj Rr...ću se "onesvestim"..... ;)
Redrooster Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Neces jer za degenerike iz politike nije mesto ovde ;)
Constantin Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Neces jer za degenerike iz politike nije mesto ovde ;) Shvatiću to, pošto protežiram jednog predsedničkog kandidata, da mi nije mesto ovde :)
Dali_man Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 Shvatiću to, pošto protežiram jednog predsedničkog kandidata, da mi nije mesto ovde :) Sem ako na avatar ne vratis precednika partije Fk Radnički Niš
Redrooster Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Sem ako na avatar ne vratis precednika partije Fk Radnički Niš + iljadu
MiddleClass Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Mozete li do boda ili i dalje prijetite corcima? Isprsite se malo jbg. Danas 3 komada, a sutra zna se... 6
Constantin Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Mozete li do boda ili i dalje prijetite corcima? Isprsite se malo jbg. Danas 3 komada, a sutra zna se... 6 Ај ви завршите ваш посао прво....лако ћемо ми ;)
Boki Nis Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Mozete li do boda ili i dalje prijetite corcima? Isprsite se malo jbg. Danas 3 komada, a sutra zna se... 6 Ce bidne ne beri brigu, ako samo za protivnika imamo teren i partizan... to nije malo,al ce se nagrcimo ;)
Recommended Posts