Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pre 2002 smo dominirali, medalje u basketu su se nekako podrazumevale... Za 95u smo se kvalifikovali nekim turnirima, ako se dobro sećam u Bugarskoj ili tako nešto, niko nije znao šta možemo i valjda prvo takmičenje posle sankcija... Zato mi bilo nekako slađe.

Ma znam, zezam te

Ma gde jače, Atina je bila povratak. I najava uništavanja. Sreća, bio sam mlad i za Bari, 95e sam imao 15, kada sad vidim koliko me gađaju ovi Novakovi mečevi, mislim da bi se tri puta šlogirao za vreme penala u Bariju.

Jeste Atina bila povratak ali nemre to da se meri sa 2002. Pobediti dream team pa jos na njihovom terenu+najludje finale ikad sa gaucima i neverovatni Bodiroga. Nezaboravno.

Kao i Pariz 2008 :)

Izvinite, da vas pitam nesto, jeste li vi svi odreda normalni? :lolol:

Prvo par strana o Vilanderu, pa par strana o licnim impresijama zbog sportskih dogadjaja za koje ogromna vecina ljudi na svetu uopste nije ni cula. O cemu cete sledece na ovom topiku o turniru na kojem se desilo nesto sto se nije desilo poslednjih skoro pola veka? Kafa 7 dinara u Skupstini?

I jos jedan trenutak za nezaborav. Pocast velikom sampionu crtanjem srca na terenu i suze tog sampiona. Epohalan momenat.

Trazio je dozvolu od njega prije neki dan. Bas bilo simpa.

Izvinite, da vas pitam nesto, jeste li vi svi odreda normalni? :lolol:

Prvo par strana o Vilanderu, pa par strana o licnim impresijama zbog sportskih dogadjaja za koje ogromna vecina ljudi na svetu uopste nije ni cula. O cemu cete sledece na ovom topiku o turniru na kojem se desilo nesto sto se nije desilo poslednjih skoro pola veka? Kafa 7 dinara u Skupstini?

To sve poludelo :D

Nek' se raduju deca, danas sve dozvoljeno

Deca :lolol:

Vidiš da smo svi podetinjili

Sad razmisljam da je Novak jedan od najuspesnijih sportista svih vremena,Jbt,kako nestvarno zvuci taj podatak...I zaista,ovo sto harper gore pise je realno i ne vidim ko osim gore pomenutih moze u tu grupu,osim Federera eventualno.

Felps?

Jeste Atina bila povratak ali nemre to da se meri sa 2002. Pobediti dream team pa jos na njihovom terenu+najludje finale ikad sa gaucima i neverovatni Bodiroga. Nezaboravno.

Kao i Pariz 2008 :)

1. Stvar je generacijska. Omladini Indijanopolis, nama starijima Atina.

2. Dream Team, trojke, da, ali ipak je to cetvrftinale. Finale je bio antiklimaks u sportskom smislu jer je po mnogima kulji tim izgubio bez podrske sudija.

Divac u tom finalu.  :isuse:

Divac u tom finalu. :isuse:

Ali zato u 1/4 je pokidao :)

2. Dream Team, trojke, da, ali ipak je to cetvrftinale. Finale je bio antiklimaks u sportskom smislu jer je po mnogima kulji tim izgubio bez podrske sudija.

pa to su isti oni koji su godinama plakali zbog nase dominacije tako da: