dillinger Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 (edited) 3 minutes ago, Bogotac said: Jel ovo gledaju nasi rusofili?Nesto mi cute o ovome. Gledali smo to vec recimo kod povlacenja ruskog kontigenta sa Kosova 2003. Kriv je Djindjic odnosno Pasinijan sto se umiljavaju zapadu a za sta sledi zasluzena bozja odnosno ruska kazna. Rusofile kad pitas I Gadafi je pred smrt mnogo surovao sa EU. Samo 100procentna odanost Imperatoru ima da se vrednuje I nagradi. Edited September 21, 2023 by dillinger 5 1 1
Peter Fan Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 6 minutes ago, dillinger said: Samo 100procentna odanost Imperatoru ima da se vrednuje I nagradi. Ni to nije dovoljno. Rusija ne moze da zastiti ni LNR/DNR, (a i Krim je upitan) a kamoli KiM ili N-G. 4
Weenie Pooh Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 1 hour ago, NevenMan said: Da nije bilo te jebene zaostale AzoKomunistije ne bi bilo ni Vucica, Milosevica, Dacica; proruskog uticaja na sve kod nas i svih sranja kroz koje smo prosli... A to je znači, zaostale azijske komuljare nam instalirale Miloševića, Dačića, i Vučića Posle će kažu da smo paranoični mi kojima se priviđa Truli Zapad u svakoj senci... 4
Nikodije Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 54 minutes ago, Peter Fan said: Ni to nije dovoljno. Rusija ne moze da zastiti ni LNR/DNR, (a i Krim je upitan) a kamoli KiM ili N-G. A kako su odbranili Asada?
Peter Fan Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 4 minutes ago, Nikodije said: A kako su odbranili Asada? Sam Asad + Iran 1
Bogotac Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 13 minutes ago, Peter Fan said: Sam Asad + Iran Ne bas,al dobro,da ne dizemo opet ovu temu.
precog Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Odbranili su Asada zbogradi neometanog raspamecivanja iz vazduha i basibozuka protiv kojih su se borili. 1
NevenMan Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 2 hours ago, assignment said: Sto ne menja cinjenicu da je tvoje misljenje glupo do bola, dzabe si ga napisao bez greske. I to sto si sada odgovorio je vise pokazatelj tebe, nego mene. Ja srpsku skolu video nisam, stim smatram da i odlicno pisem i pricam jezik Izvini; pretpostavljam da si odrastao u Rusiji pa se tako boris protiv mrskog zapada 1 1 1
zorglub Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 3 hours ago, Mel said: Mislim na kom je nivou generalno diskusija ovde, josh malo pa ce neko napisati da je i Rusija trebalo da se prikljuchi NATOu kad se raspadao istochni blok 90ih, pa bi ih sad NATO shtitio od sebe a ne da ih Ukrajina shamara, mmw. Ovaj, Mel - Putin je lično cimao i saksofonistu i juniora glede članstva, oba su otprilike bili u wtf fazonu i ispalili neke floskule. Bilo je vremena, ali ne i pameti. Uostalom, zavisi šta se smatra pameću, ovo danas je US-u prilično do yaya. 1
x500 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 42 minutes ago, NevenMan said: Izvini; pretpostavljam da si odrastao u Rusiji pa se tako boris protiv mrskog zapada Kakve veze ima i Putin i Zapad sa Jermenskim neuspesnim pokusajem da prekrajaju "Avnojevske" granice i gde su izgubili rat, i diplomatski i vojno. Azeri su se 30+ godina spremali, i vojno i politicki, da povrate suverenitet nad svojom teritorijom. Uspeli su da naprave saveznistvo i sa Turskom i sa EU, i uspeli su u svojoj nameri. Sacekali su pravi politicki trenutak i za 48h sve je gotovo. Putanje je zasto vlast u Jerevanu nije pomogla snagama NK. 2 1
April Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 3 hours ago, Tutankamon said: U bilo kom trenutku nakon izgubljenog rata u NK. Rusi su bili u soku kad su videli sta rade dronovi...oni su tek sad naucili kako da se protiv njih bore i da ih proizvode...Jermenima ne moze da pomogne ni Nato ni EU jer su nemocni s obzirom na okolnosti da im taj Azerbejdzan treba ko nikad zbog nafte i gasa i zamene ruskih energenata istim a i Turska im.treba kao saveznik. Jermeni im ne nude strateski skoro pa nista. NK kriza nije počela pre tri godine, eskalirala je u rat još 1992., taj rat su dobili Jermeni i od tada su držali pozicije. Napisao sam da su te godine, kad su jermenske akcije najviše vredele, bile i najbolje vreme za ustupke do trajnijeg rešenja krize u vrlo lošem okruženju za Jermene, ali su oni olako poverovali u široka ruska leđa. Rezime Namenskog je u tom smislu najtačniji - u se i u svoje kljuse i probaš da uhvatiš povoljan vetar, inače služiš za potkusur. Jermeni su doživeli da ih Rus brani a Grk hrani i panično pokušavaju da urade bar kontrolu štete. Ovaj topik bi samo time i trebalo da se bavi, znamo i zašto. 3 1
April Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 12 minutes ago, x500 said: Pitanje je zasto vlast u Jerevanu nije pomogla snagama NK. Ko zna, možda se to jednom pokaže i sasvim racionalnim. Azerbejdžan je izabrao trenutak u kom je potreban svima. Turska je potrebna svima. Iran je regionalna sila. Jermene je sustigla nova realnost i ta gorka pilula ume nekada da bude lek. 1
Tutankamon Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 18 minutes ago, April said: NK kriza nije počela pre tri godine, eskalirala je u rat još 1992., taj rat su dobili Jermeni i od tada su držali pozicije. Napisao sam da su te godine, kad su jermenske akcije najviše vredele, bile i najbolje vreme za ustupke do trajnijeg rešenja krize u vrlo lošem okruženju za Jermene, ali su oni olako poverovali u široka ruska leđa. Rezime Namenskog je u tom smislu najtačniji - u se i u svoje kljuse i probaš da uhvatiš povoljan vetar, inače služiš za potkusur. Jermeni su doživeli da ih Rus brani a Grk hrani i panično pokušavaju da urade bar kontrolu štete. Ovaj topik bi samo time i trebalo da se bavi, znamo i zašto. Rusija je tad, da te podsetim bila malte-ne na kolenima, sa onom inflacijom, posle su uh Ceceni guzili kako su hteli...nesto ta ledja i nisu bila tako siroka 90-ih godina ali opet ti Rusi... 1
ObiW Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 22 minutes ago, April said: NK kriza nije počela pre tri godine, eskalirala je u rat još 1992., taj rat su dobili Jermeni i od tada su držali pozicije. Napisao sam da su te godine, kad su jermenske akcije najviše vredele, bile i najbolje vreme za ustupke do trajnijeg rešenja krize Ti se šališ, jel da? Zamisli poverenje koje postoji izmedju Srba i Albanaca, pa na to dodaj jedan genocid (1915-1918) i jedan pogrom (1989) nad Jermenima od strane Turaka i Azera koje oni smatraju “turskim plemenom kojem je Lenjin dao državu”, i razumećeš zašto Jermenima ustupci i kompromis sa “Turcima” na pamet nisu padali sve ove godine.
Recommended Posts