Krošek Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 pogledaj ljudožder vegetarijanac pa reci da li je taj film 50 godina ispred naše kinematografije ili 60
ragasto Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 50, ali svetlosnih. Što je najluđe od svega, to i nije film koji bi koštao nekih svemirskih para. Košta muda.
Krošek Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 11 minutes ago, nisam ja said: Meni ono sranje. Svi izgovaraju tekst kao da čitaju. Pijačni barometar. I naivnosti finalne scene ne bih arčio bajata. jesi sreo nekad domaćeg filmskog glumca? jbt ako si imao priliku i dao mu neku bilo kritiku bilo kompliment, video si o čemu se radi. taj nivo neisgurnosti, taj stepen nepronađenosti u profesiji, pipanja, traganja, to je nepojmljivo. mi smo propala kultura u tom sektoru. vakuum.
Milosh76 Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Jesam Djuricka dva puta i svaki put je bilo zadovoljstvo komunicirati sa njim. Upoznao sam i Branku Katic, divna osoba...
Frank Pembleton Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 14 minutes ago, Krošek said: pogledaj ljudožder vegetarijanac pa reci da li je taj film 50 godina ispred naše kinematografije ili 60 Nisam stekao taj utisak, iskreno kad sam ga gledao... Ali možda sam u krivu...
Frank Pembleton Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 13 minutes ago, Krošek said: jesi sreo nekad domaćeg filmskog glumca? jbt ako si imao priliku i dao mu neku bilo kritiku bilo kompliment, video si o čemu se radi. taj nivo neisgurnosti, taj stepen nepronađenosti u profesiji, pipanja, traganja, to je nepojmljivo. mi smo propala kultura u tom sektoru. vakuum. Preteruješ. A sretao sam ih puno...
Krošek Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 ja kad odem u novosadsko pozorište (mađarsko) vidim bolje glumce, i filmičnije izvođenje, od naših vedeta filmskog glumišta
Krošek Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Preteruješ. A sretao sam ih puno... što se tiče preterivanja, upućujem na d. ognjanovićevu kritiku (najobjektivniji kritičar, zasigurno, bez obzira na žanrovsko zastranjenje) južnog vetra kako je moguće da je potrebno da kucne godina 2018 (dve hiljade... OSAMNAESTA... AAA) da naša kinematografija napravi prvi normalan film? pa moguće je, u ovakvim uslovima, nekompetitivnim, iracionalnim i dr.
Frank Pembleton Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 Misliš u 2018-oj ili na neki period? I takođe jel pričamo o filmovima ili o glumcima, ne mora to da bude isto u smislu kvaliteta , na jednu ili drugu stranu... Drugo, pitao si me o "sretanju" glumaca. To vrlo često nema veze sa učinkom "na platnu"...
keitel Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Negdje sam na liniji sa Krošekom. Presmješno je šta se kod nas naziva kultnim glumcem. A onda obično, kada pitaš da taj neko nabroji bar jednu ulogu gdje ga je zapamtio, uglavnom je odgovor, e ne znam. Ali pokidao je zato u pozorištu kad sam ga gledao.
Krošek Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 (edited) ^ period - od raspada juge dosad glumicma, konkretno, ali ne svaljujem ja nikakvu krivicu na njih lično, svi su oni carevi individualno sretanje, onako ilustrativno, kakav ste utisak stekli, da li se radi o prekaljenim zanatlijamam ili o ljudima u večitom opipavanju sve navedeno mora, čisto po nekoj logici života imati reperkusije na ono što se dešava na platnu Edited December 30, 2018 by Krošek
Frank Pembleton Posted December 30, 2018 Author Posted December 30, 2018 (edited) 14 minutes ago, Krošek said: ^ period - od raspada juge dosad glumicma, konkretno, ali ne svaljujem ja nikakvu krivicu na njih lično, svi su oni carevi individualno sretanje, onako ilustrativno, kakav ste utisak stekli, da li se radi o prekaljenim zanatlijamam ili o ljudima u večitom opipavanju sve navedeno mora, čisto po nekoj logici života imati reperkusije na ono što se dešava na platnu Pa bilo je dobrih filmova nije bas da su svi sranje... A ovo drugo , pa jbga tu je sareno, i bilo je par ljudi koji su odlicni na platnu uzivo raspad potpuni, i mislim da to ne mora da se preliva nuzno.Kao sto ima glumaca koji su na platnu majstori deluju zrelo, a privatno teska djubrad i govnari, potpuno neizdrzivi za bilo kakvu komunikaciju.Kao i neki neubedljivi na ekranu a privatno stabilni, plene... A koga briga za to... EDIT. Nemoj sad koji su kakvi pls.. Edited December 30, 2018 by Frank Pembleton
kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 od domaćih glumaca zna da glumi za kameru žika todorović, ostali su tu vrlo, vrlo tanki. al nije ni do njih. od kada izađu sa faxa dernjaju se po pozorištima, a da bi bio dobar filmski glumaca treba da glumi u minimum dva, tri filma godišnje 5-10 godina i onda možemo da pričamo ko je kakav. na akademiji su pre 15ak godina hteli da uvedu predmet krupni plan, koji bi držali profesori kamere, pa je bilo koji će nam to stanislavski je dovoljan. ne znam šta je bilo posle jebo vas stanislavski
Sludge Factory Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Nek gledaju ovo, ne treba im nista vise
Recommended Posts