December 29, 20186 yr Серија Успех, прва епизода обећава.Игра Горан Богдан, Уликс Фехмију. Пројектују Загреб на води, зезају нас.[emoji3]Prva epizoda odlična, špica 1/1 game of thrones, Uliks daleko najbolji za sad i naravno jako zanimljiv izbor pesme za kraj epizode Sent from my H3213 using Tapatalk
December 29, 20186 yr na yt su pustili prvu epizodu, 6. januara pustiće sve na hbo go (ne znam kojim tempom će ih prikazivati na hbo kanalima)
December 30, 20186 yr Zagreb na vodi Cak je i ista kula kao kod nas bila i kod njih na posteru za prezentaciju. Ne pratim ,inace, rvatsku produkciju, jel tamo uobicajeno da glumci mrmljaju ovoliko kad govore?
December 30, 20186 yr govore isto kao i mi, samo što naša škola glume pred kamerom vuče repove od pozorišta, a oni su ispred nas, dramatično
December 30, 20186 yr Meni ono sranje. Svi izgovaraju tekst kao da čitaju. Pijačni barometar. I naivnosti finalne scene ne bih arčio bajata.
December 30, 20186 yr Author 10 minutes ago, Krošek said: govore isto kao i mi, samo što naša škola glume pred kamerom vuče repove od pozorišta, a oni su ispred nas, dramatično Ovo za naše glumce jeste, slabi , retki koji "znaju za kameru" , ali mi ne izgleda da su hrvati mnogo odmakli...