Tihajeza Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 On 16.12.2018. at 0:29, mustang said: onda mu posebno svaka cast kakav je pred kamerom. obicno namirisem nase pozirisne na km ... Onda obavezno gledaj i "Žigosani u reketu". Tu je Dugalić u glavnoj ulozi (i to potpuno različitoj od ove u "Jutro"), a serija dobra, dobri su dijalozi.
Niveamen Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Gledao neko seriju Besa?Krenula pre neki dan,na MTS-ovoj Superstar tv.
Timmy Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Pogledah Ne diraj mu mamu, pre svega zbog Djure i Renea. Tja.
mustang Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 12 hours ago, Tvrdica said: Да, тачно тако се говори мада ми то више не примећујемо. Серија је снимана летос тако да су зато Анита (мајка Анђелина) и Љуба тако поцрнели. Анита мора да је заспала на плажи. Драго ми је да ти се серија допада. sad cu ko neka baba da zvucim ali bas mi se ne svidja to korscenje reci..pa to ni mi dijasporci ne kazemo ...cush ivent...iz mog americkog iskustva rec kul koriste klinci jer nemaju sta pametnije da kazu ili matori koji zele da zvuce mladje. ili idioti generalno (narkomani, naduvani). ivent se koristi u modnoj industriji...a mozda je pokupljeno iz engleske? i psovanje nam je bas bas mnogo. i intonacija. gruba. ne znam...ponekad moju sestru kad cujem kazem joj ublazi malo, pricas ko da meljes kamenje a nije tako pricala dok je zivela u americi. moje drugarice prilicno nezno pricaju. sa majkom pricam ko sa ray donovan: m?, sta, mozda a prednjacimo i u grlatosti, sto jes jes. od ines sam mislila da je moja drugarica (isto pricaju i isto izgledaju!)...ona i menadzerka/vlasnica lokala gde je sasa radila su sjajne bile. vlasnica - zelela sam vise da je vidim, sila je na ekranu, komicna do zla boga ...tu mi je krivo sto nema scene da nam objasni sta je uticalo na nju da se promeni iz onog drkadzije vlasnika u prijateljski nastrojenog (ili sam mozda propustila neku epizodu?) 11 hours ago, Tihajeza said: Onda obavezno gledaj i "Žigosani u reketu". Tu je Dugalić u glavnoj ulozi (i to potpuno različitoj od ove u "Jutro"), a serija dobra, dobri su dijalozi. potrazicu, hvala. bas me iznenadio. mnogo sam srecna sto imamo dobre glumce. jedno vreme je bilo zatisje ali ovo sada, bas bas bas su talentovani.
Apollo Creed Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 On 15.12.2018. at 19:21, mustang said: i bice ovo lepa razglednica beograda za 20godina kako je nekada izgledalo... Teško bih se mogao složiti da će ovo biti lepa razglednica beograda. Ne zbog serije...
Frank Pembleton Posted December 23, 2018 Author Posted December 23, 2018 12 minutes ago, ragasto said: Evo malo laganog nedeljnog tračeraja... Jeste bilo navlačenje za kintu, u jednom intervjuu je "Ljuba" pričao kako je zahvalan i produkciji koja je pristala da krene bez kinte i da je posle sve opeglano... A ovo za bilborde i reklame je glupost, to je "prebijanje" PTC-a sa oglašivačima... Ovi su mogli da dobiju sekunde na PTC , to bi im dali...
ragasto Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 KOliko sam razumeo, produkcija je nastupila u stilu "Evo vama starijim bendovima honorar, a vama će, omladino, bog da plati". Što je po mom mišljenju jajarski, ali ok - imaju pravo da ponude takve uslove pa ko pristane, pristane. A gitarista Repetitora je napisao i da su počeli da pominju advokate pošto je objavljivanjem ovoga "naneo štetu produkciji", što je, opet po mom skromnom mišljenju, jajarenje na kvadrat.
Kampokei Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Sve sve, ali dole ispod pise da su mu u inbox pretili tuzbom zbog difamacije serije
Reaktor Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 12 hours ago, Kampokei said: Sve sve, ali dole ispod pise da su mu u inbox pretili tuzbom zbog difamacije serije Eto zato ja bojkotujem sav domaći igrani program
3opge Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 16 hours ago, hefaca said: Odose koreni... a?
Apollo Creed Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Pa dobro, niko od ovih likova iz serije i ne deluje da bi mogao da sluša Repetitor... Možda onaj Čeda Jovanović samo.
Recommended Posts