Sara Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 jel se gledaju Koreni? Cemu li su? da pocinjem? Ima tema na ppp? Link to comment
mozzer Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 3 minutes ago, Sara said: jel se gledaju Koreni? Cemu li su? da pocinjem? Ima tema na ppp? Vrlo ok. Vrlo gledljivi i meni imaju smisla. Za mene takodje dobro je snimljeno... i Lausevic svakako (i ostali su vrlo dobri)... Link to comment
gospa buba Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 +1 za jutro. plus kamera voli moj grad. a ja volim ljude koji vole moj grad sent from bubamoto Link to comment
Sara Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 kakvo sad jutro? jos neka serija?? Link to comment
Sara Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 45 minutes ago, mozzer said: Vrlo ok. Vrlo gledljivi i meni imaju smisla. Za mene takodje dobro je snimljeno... i Lausevic svakako (i ostali su vrlo dobri)... jel moze da se gleda online, da se preskoce reklame? Link to comment
renne Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 29 minutes ago, Sara said: kakvo sad jutro? jos neka serija?? Pa na dvadeset strana već pišemo o "Jutro će promeniti sve" Link to comment
Sara Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 vidim da pisete ali nikako da lociram o cemu, mene zanimali koreni ne gledam tv, pa nisam u toku kakav je opsti utisak ya jutro, da se gleda ili jok? Link to comment
renne Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Naravno da treba da se gleda Link to comment
Sara Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 pricalo se i o `Ubicama mog oca` na siroko, a serija je negledljiva bacicu pogled ako ima online Link to comment
Jumanji Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Sve rts-ove serije imate na planeta.rts Jutro je odlicno, a Korene "skupljam" da odgledam bar nekoliko u cugu (taman sad za vikend). Cosicevo delo je odlicno, a sama cinjenica da igraju Lausevic i Jezdic, koji sto se mene tice ne moraju ni rec da progovore, glume i nemi, dovoljno sasvim, iskreno se nadam. Zigosani ..pa sapunica, ali ne ona bas bljutava, moze da se gleda, sto zbog dobre produkcije, sto zbog nekoliko vrhunskih muskih glumaca. Dok su Ubice..mehhh najslabija karika i sve, sve, ali sto onaj Kostic nije za glumu, pa ne znam da sam nekog skoro videla da je tako omasio profesiju u zivotu. Ali toliko je los, da sam se navikla na lik i ne mogu da zamislim drugog Link to comment
mozzer Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 1 hour ago, Sara said: jel moze da se gleda online, da se preskoce reklame? Moze, ima da se nadje na nekim sajtovima. Ne, nikakve Ubice mog oca... ovo je odlicno uradjeno za mene... Koreni su me isto iznenadili... S tim da je Jutro o Beogradu i mladima, i zaista je lepa i iskrena serija, dakle preporuka za obe serije, a posebno za Jutro od mene Link to comment
Jumanji Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Ako je neko propustio...Jutro i Koreni na planeta.rts...valjda bez reklama Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 1 hour ago, Jumanji said: Jutro je odlicno, a Korene "skupljam" da odgledam bar nekoliko u cugu (taman sad za vikend). Cosicevo delo je odlicno, a sama cinjenica da igraju Lausevic i Jezdic, koji sto se mene tice ne moraju ni rec da progovore, glume i nemi, dovoljno sasvim, iskreno se nadam. Одлични су "Корени" само нису нешто што може да се гледа тако у цугу. Бар за мене, чисто због саме атмосфере серије. Link to comment
Jumanji Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Uf verujem da nisu, ali to cekanje jednom nedeljno me izludjuje -.-U svakom slucaju u subotu i nedelju napokon free i samo svoja, pa cu videti kako ce ici. Link to comment
Recommended Posts