mozzer Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 12 hours ago, Jumanji said: Meni je bas zato simpa, sto je tako obicna, ponekad i dosadnjikava, sto se svako od nss, ok bar vecina, moze naci u nekom liku, cinu, situaciji, mestu... pa tako i dijalozima, koje su neki culi ili doziveli mozda. +1. Ovo je vec vrlo, vrlo simpaticno Link to comment
renne Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Ostvro epizoda mi je nekako mnjah Link to comment
theanswer Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Jel se zajebavate kad kažete da možete da gledate ove Žigosane? Link to comment
maheem Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 18 hours ago, Jumanji said: sto se svako od nss, ok bar vecina, moze naci u nekom liku Ja bih da se nadjem u Dariji ako moze da se bira. Sve se popravilo sem Rakočevića Link to comment
MayDay Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 (edited) ^^ Ja gledam Zigosane, ali ja sam gledala i Budvu na pjenu od mora. Edited November 9, 2018 by MayDay Link to comment
morgana Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 22 minutes ago, maheem said: Ja bih da se nadjem u Dariji ako moze da se bira. Sve se popravilo sem Rakočevića meni se cini da rakocevic malo glumi branka cvejica koji glumi baneta bumbara Link to comment
steins Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Dobri su Žigosani - meni leže pošto su taman ono što sam i mislio da jesu - budžetska sapunica sa basketom. Glumačka ekipa je korektna a dijalozi nisu previše imbecilni da ih se ne može progutati, plus ih gluma pokriva . Ove minijature sa poznatim košarkašima su simpatične ali realno nepotrebne. PS Ćetković glumi negativca a Sloboda seva sisama - kraj sveta je blizu!!! Link to comment
Jumanji Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Ja bih da se nadjem u Dariji ako moze da se bira. Sve se popravilo sem RakočevićaVerujem da bi Mehh da.. i nece, ali nemoz sve da bude potaman bas Link to comment
mozzer Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 28 minutes ago, morgana said: meni se cini da rakocevic malo glumi branka cvejica koji glumi baneta bumbara Realno a i treba mu neka devojka da ga sredi iz energetskog i zivotnog minusa... cini mi se da ce to biti ova Sascha Link to comment
giuseppe Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Ali hit je da mladi IT genije koji je radio u US ne može da nađe posao u BG, nego piše seminarske radove... Danas ko ume da komituje parče koda ima soma evra za dobardan.Inače, gledam, nijedanegledam... Sasha je Link to comment
Jumanji Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Pa ja koliko kapiram i nije da bas trazi, osim sto hteo posto-poto da uvali app pandurima i pokusao kod drugara sa kojim je nekad pocinjao. Tako da bi da radi, ali ono... da se ne cima previse. Link to comment
Arkadija Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Jel negde objašnjeno zašto se, zaista, Filip vratio iz Amerike, bez dinara u džepu? Link to comment
Kampokei Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Ne cudi mene da je bez dinara, ali se i ja evo vec 10ak epizoda pitam kako mu ne ulecu ponude za posao. Tisucu je smislenijih opcija od pisanja seminara. Link to comment
Lancia Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 jel ima tih Zigosanih negde na netu? Link to comment
Recommended Posts