variola Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 30 minutes ago, gospa buba said: aj neka ga muchenika sent from bubamoto ako nije fake news, on vec ubiven?
Frank Pembleton Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Ono sa onih pet zena je tragicno... A sto se tice Bakoca vec ga ubilo i cak nije potpisan medju glumcima nego sta ja znam spesl gest ovo-ono tako da...
francuski sobar Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Od kako je krenulo Meso bojim se da mu priđem jer me tema strahovito pogađa. Pogotovo još u onako žestokom bosanskom (srpščanskom) pakovanju gde je i sve smešno sa tegom tuge a svako zlo pritišče jače i to nekako osetim svaki put kad pređem Most. Sad u ovoj ciguli miguli atmosferi najradosnijeg nam praznika konačno se ohrabrim da odgledam i pukne me koliko je brutalno i jebeno jako.
gospa buba Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ono sa onih pet zena je tragicno... A sto se tice Bakoca vec ga ubilo i cak nije potpisan medju glumcima nego sta ja znam spesl gest ovo-ono tako da...ih valjda su neki dinar dali [emoji4]sent from bubamoto
Timmy Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Sta bi sa onom serijom pet? Jel bilo epizoda posle prve?
Milosh76 Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 To je bila premijera, ostale epizode rokom 2018.
steins Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Jel ovo krenula nova sezona Ravne Gore? Gledam prvu epizodu nečega što se zove Ravna Gora - napad? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 1 minute ago, steins said: Jel ovo krenula nova sezona Ravne Gore? Gledam prvu epizodu nečega što se zove Ravna Gora - napad? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk jok, repriza
Zico Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Nije nova jer su Radosu zabranili da snima dalje. Steta, realno je rekem delo serija. Jel se seca neko sta se dogodilo sa papucama njegovog visocanstva?
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 za nemanjiće je band of brothers ”vrati se majku ti jebem šegrtsku!”
Recommended Posts