Kenji Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Kupiš stan u BNV i gledaš Azbuku našeg života. 2
Frank Pembleton Posted November 17, 2021 Author Posted November 17, 2021 Opis obećava... ... Shiit has hit the fan
Zabalujev Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 10 hours ago, Milošica said: Čovek treba ih tuži. Ma dobro je naplatio... Ima pedera, samo nema investitora. Elem, privedosmo sve tragedije kraju. Ja zadovoljan, završna scena sa Zlatibora omaž (prepis) klasicima partizanskog filma. Još da je Miško završio sa: "Jebaćemo im mater", bilo bi mi puno srce. 1
Frank Pembleton Posted November 17, 2021 Author Posted November 17, 2021 Nego Crna svadba se završava sledeći vikend, pa onda Besa? ... Shiit has hit the fan 1
msv Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 (edited) 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Nego Crna svadba se završava sledeći vikend, pa onda Besa? ... Shiit has hit the fan Ovog vikenda na Superstaru, sledećeg na RTS-u. Besa počinje 27. 11. na Superstaru, a 1. 12. na Prvoj. Edited November 17, 2021 by msv
slepa živana Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 On 16.11.2021. at 11:29, fusion_ said: Ne znam zaista, vidi se da pokušavaju nešto drugačije. Najavna špica s naratorom, zatim ovaj format slike sa velikim "crnim trakama"... I ne kapiram baš ovoliki retro fazon (sudnica, oblačenje, kuća) tokom cele serije iako je radnja u današnjem vremenu. e odgledala sam sinoć još 3 od one prve... sad mi se mnogo sviđa. problem je ustvari, bar za mene, što od jedne epizode naprave dve, pa se onda čovek oseća glupo jer se ništa ne zaokruži. kad odgledaš dve sve bude ok meni je smešno, a istovremeno je i tragično. identifikovala sam se sa nekoliko likova. 2
francuski sobar Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 12 minutes ago, slepa živana said: meni je smešno, a istovremeno je i tragično. identifikovala sam se sa nekoliko likova. Tetka Sunčica čuči u svakom od nas. 2
fusion_ Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Da, i ja sam nakon druge epizode imao osećaj da su prve dve epizode zapravo jedna koja je podeljena da bi se uklopila u RTS-ov raspored. 2
Frank Pembleton Posted November 18, 2021 Author Posted November 18, 2021 Sad odgledao zadnju epizodu Crne Svadbe...Sad video, oni su Cveleta stavili kao ostarelog Filipa Đurića? ... Shiit has hit the fan
Duhovnost, ljubav i med Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 18 hours ago, Zabalujev said: Ja zadovoljan, završna scena sa Zlatibora omaž (prepis) klasicima partizanskog filma. Još da je Miško završio sa: "Jebaćemo im mater", bilo bi mi puno srce. То је и завршна сцена у последњој књизи трилогије: кад се њих двојица повлаче из Ужичке републике пред надирућим Немцима. И тако симболички, не побеђује ниједна политичка идеја, него младост и виталност српских адолесцената, из буржуаских кућа, остаје једина нада за земљу.
ragasto Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 1 hour ago, Frank Pembleton said: Sad odgledao zadnju epizodu Crne Svadbe... Hide contents Sad video, oni su Cveleta stavili kao ostarelog Filipa Đurića? ... Shiit has hit the fan Mislim da da. Pustili su danas i trejler za završnicu serije, biće veselo.
Frank Pembleton Posted November 18, 2021 Author Posted November 18, 2021 Mislim da da. Pustili su danas i trejler za završnicu serije, biće veselo.Ali zašto?Ko da nije mogao ovaj sa maskom... ... Shiit has hit the fan
Milošica Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) Dobar Advokado bre, dobar. Okej je ovaj nepretenciozan humor. Edited November 19, 2021 by Milošica 4
Recommended Posts