Kenji Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 To je isti lik iz Moj jutarnji osmeh i 12 reči.
morgana Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 (edited) ja se sve nadam da ce taj lik biti dodatno objasnjen, a i citava proodica otkrivaca necega - on psihijatar, majka gleda u karte, sestra policajka. tj ako su uopste prava porodica. mnogo retardirano djeluje. ili je sve to floskula da evocira detalje iz drugih aktuelnih serija (i njegova glumacka nesposobnost) Edited October 15, 2021 by morgana 1
fusion_ Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Ja pogledao Kljun. Nije mi loše. Osma epizoda definitivno najbolja i može biti priča za sebe. Ostavili su prostora i za eventualnu drugu sezonu.
salerokada Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 U šestoj epizodi kada su kod onog dede u dvorištu užasna gluma. Čak su nešto tu i sa kadriranjem zeznuli, ne stoje na istom mestu kada ih snima kamera sa leđa. I Sonja iracionalno nastavlja da odbija da sluša Olju o snovima i posle slučaja gde ju je poslušala. Ali svakako zanimljiva serija za naše standarde. Onaj novinar mi je k'o rođeni brat Save Milošević.
vorda Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/4553048/mama-i-tata-se-igraju-rtat-druga-sezona-snimanje.html 2
Frank Pembleton Posted October 17, 2021 Author Posted October 17, 2021 https://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/411/film-i-tv/4553048/mama-i-tata-se-igraju-rtat-druga-sezona-snimanje.htmlSinoć bio kod nekih ženinih prijatelja i bio upaljen tv kad je išao ovaj prilog, da ste videli to padanje u nesvest, na pojavu ove glumice, a i "Kičić je baš fin momak, vidi se baš, vaspitan...".Iskoristio sam priliku dok su svi blenuli u tv i onesvešćivali sa, da sašijem čašu rakije i sipam sebi još jednu... ... Shiit has hit the fan 2 3
Milošica Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Meni je taj Kičićev projekat najprijatnije iznenađenje u skorije vreme. Jako pitko, patetike taman koliko je moralo biti. 2
francuski sobar Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Ako je ta serija nastavak filma Realna priča imaš +1 na neviđeno. 1
msv Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 (edited) 25 minutes ago, francuski sobar said: Ako je ta serija nastavak filma Realna priča imaš +1 na neviđeno. Pola 1. sezone je smontirano u film. Edited October 17, 2021 by msv
MocaVukotic Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Uvek sam prvi da ispljujem sve u cemu se ikad pojavio kicic, kao i komplet domacu produkciju generalno, ali ova serija mu je definitvno pristojna. To je otprilike najbolje sto moze da se kaze za domacu tv produkciju, sve ove ostale, a gledao sam svaku bar po epizodu-dve, nisu dobacile ni do pristojnog. Sto se mene tice tata i mama su iznenadjenje nad iznenadjenjima. 1
msv Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Od 23. 10. na Superstaru, na RTS-u sa nedelju dana zakašnjenja. 1
angelada Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 (edited) @ToniAdams isti je reditelj - smontirane su prve epizode, uskoro krece druga sezona, jedino sto ne znam je koja tv (sem mts-a), valjda Prva, nisam se pomno raspitala. Gledam Beleznicu, meni se svidja iz licnih razloga (tata mi je bio inspektor i Svetozar Cvetkovic me mnogo podseca na njega). Radoznala sam da saznam kraj, ali ne toliko da bih gledala onlajn, pa cu sacekati na rts-u. Dala bih joj sansu. edit. Odgovorih na stare postove Edited October 17, 2021 by angelada
Frank Pembleton Posted October 17, 2021 Author Posted October 17, 2021 [mention=19]ToniAdams[/mention] isti je reditelj - smontirane su prve epizode, uskoro krece druga sezona, jedino sto ne znam je koja tv (sem mts-a), valjda Prva, nisam se pomno raspitala. Gledam Beleznicu, meni se svidja iz licnih razloga (tata mi je bio inspektor i Svetozar Cvetkovic me mnogo podseca na njega). Radoznala sam da saznam kraj, ali ne toliko da bih gledala onlajn, pa cu sacekati na rts-u. Dala bih joj sansu. edit. Odgovorih na stare postoveO kojoj seriji pričaš, to da je krenula druga sezona? ... Shiit has hit the fan
askeladden Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Radio Mileva,kakvo sranje ali sacuvaj Boze
angelada Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 @Frank Pembleton o seriji Besa - uskoro ce da krene, da li 27.11 ili tako nesto, nisam sigurna ali mogu da pitam, radila sam nesto za produkciju pa ih znam.
Recommended Posts