Milosh76 Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 (edited) Iznenadjujuce dobra, drasticno bolja od Klana, Grupe, Pet, Juznog vetra... Cak ni Viktor Savic ne smeta toliko Odgledao sam 4 epizode Gledam preko arena cloud aplikacije Edited December 27, 2020 by Milosh76 1
Arkadija Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 (edited) Zar to nije samo za sportske kanale? Edited December 27, 2020 by Arkadija
Milosh76 Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Do 1.3. je dzabe srednji silver paket u kome je i ta SuperStarTV gde se pustaju Sluzbenik, 12 reci i sl. a u okviru video kluba ima 10ak serija i filmova, izmedju ostalih i 12 reci i Klan... 1
dillinger Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 1 hour ago, Arkadija said: Počela sa da gledam i odustala posle 15 minuta. Nemam živaca za još jedan ciklus nasilja i droge. A i glumci su očajni. Bolji, prizemniji pa I duhovitiji od svih dosadasnjih ciklusa nasilja i droge. Mozda je nastupilo zasicenje ali vredi pogledati. 3
foto Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 kako izgledaju kamiondzije doo? el da vracam nazad da gledam ili da propustim?
renne Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 OnakoIma dosta referenci na originalne. Može da se gleda 1
notenoughreasonsforclaire Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Baš tako, onako. Vergla to nekako, na mišiće, ali iz nekog sam ipak razloga pogledao sve tri epizode. Dosta sporo i čini se, i dalje nedovoljno razrađeno iako je treća epizoda verovatno i najpristojnija. Ima propusta onoliko, ali možda me neki sentiment "veže" za TV, pa epizodu odgledam do kraja. Ima dobrih minijatura, ali i teških neverovanja, ali kreće se. Sporo, ali se ipak kreće. Ne znam samo što odbijaju da se povezuju sa originalnom serijom kada to zapravo i jeste ta originalna serija prilagođena novim vremenima.
foto Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 i meni sporo. ali ima 20 epizoda pa se nadam da ce se to ubrzati. jezda i tika na ocekivanom nivou. bojan dimitrijevic divno osvezavajuci, inace nisam znao da mu je jelena stupljanin jaca polovina.
April Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Postoje tako neke stvariKad za njih kažeš Nije lošeTo je u stvari jako, jako lošeSent from fav toy
John Coltrane Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 19 hours ago, foto said: kako izgledaju kamiondzije doo? el da vracam nazad da gledam ili da propustim? Jutros videh na instagramu Nemanje Matića da se pojavljuje u jednoj sceni Tika je pokretima skinuo Čkalju u originalu (mislim koliko je to moguće), dok Jezdić glumi mrguda previše usiljeno. Al ja sam pogledao na preskok jednu epizodu samo...
Micko8 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 (edited) Ovi su stvarno pomislili da mogu da skinu Jareta i Paju , da ne spominjem jos sve glumce koji su prosli kroz originalni serijal , kakvo sranje i bacanje para na snimanje ovakve gluposti Koliko je prazan ovaj remejk , pa ono su bili glumci sa prirodnom harizmom, kao da nisu ni glumili a ovo novo je sve vestacki , bez duse. Edited December 31, 2020 by Micko8
MocaVukotic Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 19 hours ago, April said: To je u stvari jako, jako loše Sent from fav toy Gledao i veceras i juce i stvarno je grozno, u najboljem maniru onih zakopanih blaga iz 90-ih "ma samo da smo zivi i zdravi"
Hermetico Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 On 27.12.2020. at 22:31, dillinger said: Bolji, prizemniji pa I duhovitiji od svih dosadasnjih ciklusa nasilja i droge. Mozda je nastupilo zasicenje ali vredi pogledati. Manje tipična serija od mnogih. Bilo mi dosadno sve pa sam na kraju pustio to iako sam kad sam video fotke i trejler reko sebi da mi ne pada na pamet. Ne dave sa seksom, ni s uličnim moralom, ne dave s frajerizmima ni fenserajem... Mnoge niske strasti na koje se vata ovdašnja publika su zaobišli. Možda me zbog glavnih likova malo vozi na Čačak devedesetih pa sam se primio. Ali muzika je svakako odličan zahvat, onaj bubanj. Makar to zaslužuje ful pohvalu. Spoiler Mada su mogli zaobići i onaj početni 'atentat', ono nije ni parodija ni karikatura, ne znam šta je ono. Možda im je trebao apsolutni debilizam u startu da se opuste. Nemam pojma, mene je mjuza tolko oduševila da ću probati da ispratim do kraja.
Frank Pembleton Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 Kakva je serija 12 reči?Pošto koliko vidim nju mogu da zbindžujem za razliku od Klana.... Shiit has hit the fan!
Milosh76 Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Odlicna, neces pogresiti ako je budes gledao.Odgledao sam 7 od 12, bolja od ocekivanja. Cak ni Viktor Savic ne smeta puno
Recommended Posts