September 9, 20204 yr Hrvatski je glumac, ali ima dosta uloga u našim serijama i filmovima. Mislim da glumi i u seriji Fargo
September 10, 20204 yr 8 hours ago, Frank Pembleton said: Jel bila prva epizoda te Močvare na PTC? U Subotu
September 10, 20204 yr Author 2 hours ago, Milosh76 said: U Subotu Ja juče vrljao po epg i nikako da nađem...
September 10, 20204 yr On 8.9.2020. at 17:05, Frank Pembleton said: Mislim da on ima "svojih 5 minuta" i bolje bi mu bilo da iskoristi to... Nisam ga gledao u fimu Otac. iskoristio, smuvo andjelu
September 10, 20204 yr On 8.9.2020. at 17:45, Arkadija said: Goran Bogdan je potpuno neartikulisan. Mumla gotovo kao Tom Hardi. Bogdan Goran bi pao na ispitu iz dikcije 1/1. ima u mocvari scena gde on razgovara sa bokijem zirovicem, ovaj mumla nesto sebi u bradu, a borisa, izbrusenog na fdu i, narocito, pozoristu razumes kristalno jasno svaku rec. gluma je i zanat i treba ga znati raditi. mocvara, aj bila tek jedna epizoda, pa mi jos rano za neke sudove. daj da vidimo jos jednu- dve
September 10, 20204 yr Author 44 minutes ago, Arkadija said: Za nas sa SBB-a, Močvara počinje tek u subotu na RTS-u. Pa sestro Arkadija ja to pitah... Dakle premijera na PTC 12.09?
September 10, 20204 yr 27 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa sestro Arkadija ja to pitah... Dakle premijera na PTC 12.09? Quote гледаоци РТС-а имаће прилику да премијерно на Првом програму, од 12. септембра, суботом и недељом прате узбудљиву криминалистичку серију "Мочвара", насталу по сценарију Милене Марковић и у режији Олега Новковића
September 12, 20204 yr Sad rekose na RTS. da ce Mocvara biti subotom i nedeljom u 20h. Sto znaci sutra druga epizoda