ToniAdams Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Bjelogrlic skuplja ekipu za novu seriju i to kriminalisticku, a desava se 1928. godine Senke Balkana na RTS Serija „Senke Balkana“ je kriminalistička drama o dvojici inspektora beogradske policije koji su suočeni sa nizom ritualnih ubistava. Tako su uvučeni u čudne događaje, u koje su umešani i visoka politika, kriminal, terorizam i strane obaveštajne službe. Radnja je smeštena u 1928. godinu, između ubistva u skupštini i uvođenja šestojanuarske diktature. Sve se dešava u Beogradu, ali i u Sankt Peterburgu, Beču, Zagrebu, Bledu, Dubrovniku i u Makedoniji. Igraće glumci iz Srbije, Rusije, čitavog regiona, Bugarske i Austrije. „Senke Balkana“ imaće 11 epizoda, a emitovanje se očekuje na proleće 2017. na RTS. trebala bi se zvati truli detektivi
Sludge Factory Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Cekaj samo dok Bjela tu ubaci NKVD agente, ima opet da glumi Tita. Pa britanske spijune, zle Hrvate... pih, jedva cekam.
Jimmy Kowalski Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Dobre krimi price nema bez fatalnih zena. Verujem da Bjela nece izneveriti u izboru jebozovnih Hrvatica..
Jimmy Kowalski Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 http://www.rts.rs/page/rts/sr/rtspredstavlja/story/211/snima-se/2368224/ubice-moga-oca---nova-serija-rts-a.html
Reaktor Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 http://www.rts.rs/page/rts/sr/rtspredstavlja/story/211/snima-se/2368224/ubice-moga-oca---nova-serija-rts-a.html Batler je ubica
I*m with the pilots Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Dve nove serije krecu veceras: domaca po Nusicevim delima na RTS1 i hrvatska dokumentarna o istraziteljima u fazonu CSI na HRT1
darkonet Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 repriziraju od danas i Dimitrija Tucovica, svakog dana od 9:00
Ajant23 Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Првих 12 епизода серије под насловом Докторово рођење, заснивају се на слободној интерпретацији Нушићеве комедије ДР. Jbt, "zasnivaju se na slobodnoj interpretaciji Nušićeve komedije DR", pa ovo nije ni za zakintosov topic
Frank Pembleton Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Jbt, "zasnivaju se na slobodnoj interpretaciji Nušićeve komedije DR", pa ovo nije ni za zakintosov topic Gledao sam gostovanje inog glumca Cile mislim da se zove. Oni su povezali sva njegova dela sa zajedničkim naratorom kroz sve epizode, Ako je to to, mislim nisam se udubljivao...
Frank Pembleton Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 (edited) Gledao sam gostovanje inog glumca Cile mislim da se zove. Oni su povezali sva njegova dela sa zajedničkim naratorom kroz sve epizode, Ako je to to, mislim nisam se udubljivao...Sad pogledao, nije to ta serija.Ovo Je nešto drugo Ali je i dalje teška papazjanija... Ovo što sam ja gledao je Šotra režirao i o Lazi Kostiću je... Edited October 10, 2016 by Frank Pembleton
Arkadija Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Jbt, "zasnivaju se na slobodnoj interpretaciji Nušićeve komedije DR", pa ovo nije ni za zakintosov topic Редитељ Душан Милић идејни је творац играног пројекта, серије интригантног наслова "Сумњива лица", према мотивима комедија Бранислава Нушића. Серија "Сумњива лица" почиње мало слободнијом адаптацијом Нушићеве комедије Др. Следе епизоде инспирисане мотивима из Нушићевих комедија Мистер долар,Сумњиво лице, Народни посланик и једночинке Власт.
colonelo Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Jbg, meni prva epizoda i nije bila loša. Opšta mjesta na temu kupovine diplome su istaknuta i iskorištena do maksimuma. Scena na fakultetu duhovita, mada me podsjeća na jedan skeč iz Nadreality Showa. Mene je nasmijao sam naziv univerziteta - Alfa Kaba (ne znam šta im je momak skrivio ). Što se glumaca tiče - bračni par je na visini zadatka. Za Rakočevića se nadam da će se snaći na polju komedije. Osvježenje je i pojava Predraga Bjelca, za koga se ne sjećam kad sam ga gledao u nekoj TV seriji, naročito humorističkoj. Gvero je u prvoj epizodi neiskorišten, a slutim da će tako i ostati.
Hamlet Strašni Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Прича о убицама мога оца пребачена на сопствени топик...
Recommended Posts