jms_uk Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 Prinudni izvrsitelji. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Peter Fan Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Da, ali ne postoje li tu WTO ograničenja? Plus, to može obostrano, a tu bi njemački izvozni juggernaut trpio.
dragance Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 (edited) Pa postoje donekle, ali i to bi bilo dovoljno da im uniste privredu. A naravno da bi patili obostrano, no to je vec war of attrition, pa ko duze izdrzi. Edited May 4, 2017 by dragance
Marvin (Paranoid Android) Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Sudeći po naslovima novina Dejli Mejla i Ekpresa, Mejeva rešeta sa floskulama "Upozoravam Brisel da se ne meša u izbore u Britaniji" "U Briselu postoje neki koji žele da Britanija i Brexit ne uspeju" Srbijadizacija države napreduje neverovatnom brzinom.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Da mi je neko pre juna 2016-te rekao da će Britanija krenuti da priča o mističnim Nekima Koji Ne Žele ili Nekima Kojima Ne Odgovara...
Marvin (Paranoid Android) Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Kad je ovaj čovek postao ovoliki fuckwit?
MancMellow Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 (edited) Lako je biti kritizer Mislim, lično mi je ovo i solidan fenomen. Imamo pet evropskih nacija čije stanovništvo ima istorjsko sećanje i svest da su države pobednice u oba svetska rata. Od njih pet, četiri su trenutno prilično pogubljene (neke već malo duži period) svaka na svoj način i u skladu sa svojim mogućnostima. To je Rusija, to je Srbija, to je Grčka, to je, sada se definitvno može reći i Britanija i - čeka se opipavanje francuskog pulsa u nedelju. a da ne pričamo što su i Sjedinene države u, tako, specifičnom političkom trenutku. Meni je sve ovo zapravo jako depresivno. Gomila, gomila propuštenih šansi, ni broj im se ne zna, ni trajanje. Posebno Rusije i Britanije, naravno. Edit; dobro ajde u slučaju Rusije "nerešeno" u WW1, ali zato ogromna žrtva u Drugom. Kao i Ukrajina, što samo potvrdjuje teoriju. Edited May 4, 2017 by MancMellow
Kampokei Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Na stranu to sto Juncker ama bas savrseno govori nemacki, kao maternji. A i cale mu je bio u Vermahtu. Brexit pregovori ce neumitno dovoditi do ovakvih neocekivanih patriotskih ispada u Britaniji. Priroda situacija, 1 na 27, je takva.
hazard Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 wtf je luxembourgish ako nije lokalna varijanta nemackog, cuo li je ovaj covek ikad za Luksemburg i ko zivi u njemu pritom proziva lika koji se preziva, pazi sad - Junker
Marvin (Paranoid Android) Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Ako išta, moram da priznam da do sada u izbornoj kampanji nisam još čuo bogougodni izraz liberal metropolitan elite. Ali taj dan dolazi, uveren sam.
Razzmatazz Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Luksemburgish je takva mešavina francuskog i nemačkog, da je ne razumeju ni Francuzi ni Nemci.
Recommended Posts