Jump to content
IGNORED

BrExit?

jms_uk

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma sjajno. Izdajnici britanskog naroda. Još malo pa će zločinačka soldateska četvrtog rajha. 

Edited by MancMellow
Posted (edited)

Odlična naslovna, zaslužuje bar 3 Gorana Matića za poruku

413264_24-6.jpg413264_24-6.jpg413264_24-6.jpg

Edited by Prospero
Posted

CumGxWqWYAAiq0s.jpg

Već krenule nestašice...  :fantom:

Posted (edited)

merix_jorgovan_prasak_za_ves_993.jpg

kriza je nasa sansa  :fantom:

Edited by MancMellow
Posted

i tako...

CuhawrzWEAEE1Uz.jpg

Kad vidim nešto ovog tipa pomislim hm, pa nismo mi u Srbiji tako mimo sveta...

Posted

Mi smo avangarda

Trendseteri takoreći.

I meaan jut look at that - jebeš remainerse, bring it on & Engleska se saginjati neće u kombinaciji sa Boris Džonson organizuje demonstracije pred ruskom ambasadom (?!), lokalnom fufom i fufanom i kupite priču o Bridžit Džonsinoj bebi.

Jednog dana kad istoričari budu studirali period kroz tadašnje novine, neće im baš biti jasno kako su poklič da se zapali bure baruta i beba Bridži Džons podelili naslovnicu...

Posted

meni je glavni utisak "vreme je da se ućutkaju..."  mislim...ne znam.

Posted

meni je glavni utisak "vreme je da se ućutkaju..."  mislim...ne znam.

Đule oko noge pa u Temzu, šta sad.

Meni je generalno utisak nizak nivo obraćanja javnosti u kombinaciji sa istorijska-prekretnica ozbiljnim potezima i još na to kombo sa besmislenim trivijama.

Dok stiskate dugme za nuklearno uništenje planete, opustite se čitajući Devil wears prada...

Posted

Dobro, ovo je poruka za anti-Brexit torijevske MPs. A što se tabloida tiče, nema gorih od britanskih, mora DJV još mnogo kruva izist da bi dostigao taj nivo.

Posted

merix_jorgovan_prasak_za_ves_993.jpg

kriza je nasa sansa  :fantom:

Ma sve pokušavam da se setim postoji li u nas neko slično sranje kao što je Marmite i ne ide mi...

Posted

Ma sve pokušavam da se setim postoji li u nas neko slično sranje kao što je Marmite i ne ide mi...

i ja isto :D 

Posted

Pa Merix otprilike, samo sto su kod nas ljudi shvatili da to nije jestivo :D

• Create New...