J-♣ Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 nešto slabija epizoda u odnosu na prošlu, mada bitan pomak u raspletu dva zapleta iz davne prve epizode što se tiče: onog mafijaša Galasa koji nakon pozajmice 'oće i da se useli u Ričijevu kancelarijui nova pozicija Ričija u policijskoj istrazi da mi je znati koji film u hasselblad je metnuo onaj 'freelance', tj. kakve osetljivosti, kad je onako uspela fotka pri onom prigušenom svetlu u klubu gde je ... ... Devon uslikala Lenona
Ajant23 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Gledao sam sada do šeste epizode, dosadno. Strašan pad u odnosu na pilot sve posle... Prešlo je sve u uobičajeno HBO tupljenje, ništa nije ni blizu pilotu...
J-♣ Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 tek je ova 09 smor u odnosu na sve predhodne pitanje je da li poslednja može da izvuče sezonu, eventualno neki ludi finiš kao u zadnjoj epizodi breaking bad-a
Arkadija Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Odlično mi je u 9. epizodi bilo kada Rej Romano shvati kako je "izgubljeno" 90k dolara
giuseppe Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) ...mada mi tu nije jasno kako koji q može da se poveže keš koji je Riči spucao u dve sekunde za kockarskim stolom, sa hotelskom sobom koja je plaćena kreditnom karticom druge osobe, al ajde... Nije loša epizoda, bolja od prethodne svakako. Edited April 12, 2016 by giuseppe
Arkadija Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 ...mada mi tu nije jasno kako koji q može da se poveže keš koji je Riči spucao u dve sekunde za kockarskim stolom, sa hotelskom sobom koja je plaćena kreditnom karticom druge osobe, al ajde... pa prosto, zvali su ga na gratis boravak u Vegas, pa mu je onaj kolega advokat objasnio da je to sigurno greška jer je na ajncu Zak potrošio samo 800 dolara, iz hotela imaju običaj da daju gratis samo za one koji troše preko 50 hiljada u kazinu.Pa je mučeni Zak povezao sve iz hotelske sobe.
giuseppe Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Ma bre :) jasno mi je to, nego kako su povezali sobu plaćenu karticom sa kešom bačenim na kockarski sto... Aj, nesam bio u Vegasu, možda krupijei pitaju za broj sobe kad neko nešto stavi na astal. A i tad bi Ričiju bilo pametnije da kaže Bejker strit 221b, ili štagod. Edip: nisam nesrećan što je Riči popasao batine, zaslužio je. Rej Romano je btw otkrovenje... Edited April 12, 2016 by giuseppe
J-♣ Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 ...mada mi tu nije jasno kako koji q može da se poveže keš koji je Riči spucao u dve sekunde za kockarskim stolom, sa hotelskom sobom koja je plaćena kreditnom karticom druge osobe, al ajde... Nije loša epizoda, bolja od prethodne svakako. verovatno kad Riči dok se kocka naručuje piće, a plaća ga tako što kaže na koju sobu da ide račun treća epizoda gde Devon ostaje izbečena na Ričijevu besedu
J-♣ Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 jedna teška naiva: kad Riči upada u sobu onog fotografa što lovi slepog miša, a ovaj ni da ga pita: "alo bre, koj si pa ti ?"
J-♣ Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Prepoznao ga je kasnije kad se Riči zagledao u okačene fotografije, ne odmah. U momentu dok je vitlao reketom po sobi upad Ričija je doživeo kao nešto sasvim uobičajeno, kao dolazak "slučajnog prolaznika" i dobrog samarićanina koji nudi pomoć u vezi slepog miša.
Weenie Pooh Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Ta zgrada je kao što vidiš puna slobodoumnih kreativnih tipova na drogama, a svi drže otvorena vrata. Nije čudno ako je pomislio da mu neki Trinaesticin komšija priskače u pomoć protiv šišmiša. Inače je cela scena dosta dobra, zanimljiv način da se dekonstruiše sapunjava dramatika oko muža koji upoznaje švalera otuđene žene... Kojim danom ovo uopšte ide? Nikad ne znam kad treba da skidam.
Recommended Posts