Sludge Factory Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 (edited) Bas mi je skoro pala na pamet (dok sam gledao Dzarmusov dok. o Stoogesima) i zakljucio sam da mi nedostaje i da mi je zao sto nije nastavljena. Npr, uz sve mane i falinke meni je The Deuce prijao i lepo sam je gledao, ali Vinil ga sije za par kopalja i bolje da su njega nastavili nego Deuce (mislim, nemam nista protiv sto ce Deuce imati drugu sezonu, ima prostora da se popravi). Edited February 22, 2018 by Sludge Factory
3opge Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 ovo je toliko dobro da sam djipao od srece, sto ne snimise jos. deuce nisam ni zavrsio do kraja, jadno i slabo.
Sludge Factory Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 (edited) Bas bih voleo da znam kolko je kostala jedna a koliko druga serija i kolika je bila gledanost jedne a koliko druge. S jedne strane Skorseze, Vinter i Dzeger, s druge Dejvid Sajmon, Megi, Franko. HBO imao uspeha i sa jednima i sa drugima ranije i dobru saradnju. Ako me secanje ne vara, Vinilu je prvo bila odobrena druga sezona sa novim showrunnerima (umesto Vintera), da bi onda vrlo brzo bio skroz ukinut. Zanimljivo. Mislim, ko zna ko su tu sve finansijeri i kako se sve to iza kulisa odvija, mozda se Vinilu jednostavno raspala finansijska konstrukcija iz kojih god razloga, a Deuceu nije. A zamisli drugu sezonu. Alibi records sljaka u fulu, stize pank, ludilio sizenje Edited February 22, 2018 by Sludge Factory
renne Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 18 hours ago, 3opge said: ovo je toliko dobro da sam djipao od srece, sto ne snimise jos. deuce nisam ni zavrsio do kraja, jadno i slabo. +1
maheem Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Negde na pola sam i mogu reći da je serija dobra zabava. Julian super obradio Velvete
maheem Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 pogledao do kraja i jebeno mi nije jasno zašto ovo nije nastavljeno?!
Recommended Posts