vathra Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ne ocekujem. Ocekujem da se loze na onoga ko im je politicki najblizi sto se i desava. Имаш на 3. страни слику коју је поставио Просперо. Претпостављам да ниси читао шта је писао заговорник НАТО-а, политичар и историчар који се налази на њој?
Прслин Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Znaci Nedic i Ljotic se vezu za Hitlera pre 50 godina. I onda mi danas za ove sto se 50 godina kasnije loze na njih ( Dveri, Zavetnici) ne mozemo da kazemo da bi bili u istoj ekipi i onda. Само да констатујем да настављаш немилице да лупеташ.
dillinger Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Znaci Nedic i Ljotic se vezu za Hitlera pre 50 godina. I onda mi danas za ove sto se 50 godina kasnije loze na njih ( Dveri, Zavetnici) ne mozemo da kazemo da bi bili u istoj ekipi i onda. Pa oni imaju i onu drugu dimenziju, izdajničku. To je ono kad nedićevci saučestvuju u otimanju stoke seljacima da bi se prehranili okupatorski vojnici. Kad, uopšte, ispunjavaju sve što im nemačka vojna uprava naredi a što je stoprocentno u interesu Nemaca, a ne domaćeg stanovništva. I što je protivno ne samo interesima, već i volji građana ove zemlje. I po tom osnovu je najočiglednija paralela sa našim odnosom prema NATO, naročito u svetlu novih sporazuma. Pavle Karađorđević nije, oko tranzita vojnika Rajha, izdejstvovao ništa gori sporazum od ovih naših savremenih namesnika. Štaviše. Edited February 22, 2016 by dillinger
Filozof manijak Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Jbg, kad je narod stoka beslovesna pa ne zna šta je dobro za njega. Zato elita zna.
namenski Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Znaci Nedic i Ljotic se vezu za Hitlera pre 50 godina. I onda mi danas za ove sto se 50 godina kasnije loze na njih ( Dveri, Zavetnici) ne mozemo da kazemo da bi bili u istoj ekipi i onda.Ne vezu se, oni su danas u Srbiji takozvana politicka opcija, puna je Evropa slicnih, a Adolfa sam ti spocitnuo zato sto je vezati bilo koga za njega - uvreda, kao kad nekom majku, taj rad.Nije Putin Hitler i ako to mozda zvuci socno, nije ni najveci Rus svih vremena, jos manje je srpska majka, obaska sto nisu hitlerovci ni oni koji se slucajno ne sloze s tobom ili Amerikom, svejedno.
mackenzie Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Само да констатујем да настављаш немилице да лупеташ. De kad mogu NATO i Al Kaida biti na istoj osovini, što se ne bi Ljotićevci ložili Putina... js
Dagmar Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Jedino sto kvari tu racunicu je sto se fanovi ljotica loze na putina. Ljotićevci su danas više ko ona Milićka i njeni fanovi. Ovi što se lože na Putina su više partizanen banditen.
JozoMujica Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Ljotićevci su danas više ko ona Milićka i njeni fanovi. Ovi što se lože na Putina su više partizanen banditen. +1 za prvu rečenicu. A ovi što se lože na Putina su budale. Edited February 22, 2016 by JozoMujica
Ryan Franco Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) aj mi samo objasnite šta predstavlja onaj kolovrat na slici koju sam linkovao? https://vice-images.vice.com/images/galleries/meta/2016/02/21/anti-nato-protest-u-beogradu-696-1456049066.jpg?resize=*:*&output-quality=75 Edited February 22, 2016 by Ryan Franco
JozoMujica Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 There are various interpretations of kolovrat apart from it being the sun symbol. For example, it is believed that it stands for the eternal cycle of life and death. Contemporary neo-pagan movements ascribe elaborate interpretations to the kolovrat, and frequently apply the symbol to various items during “maslenitsa” festival and to little statues known as “polovetskie baby”. It should also be mentioned that several geographical locations (in Slovenia, Croatia, Serbia) bear the name “Kolovrat”. It also functions as a surname, especially among the Czech people. Certain radical Slavic movements which call for discrimination and ethnic exclusivity also appropriated the kolovrat, making the symbol controversial and causing reluctance and suspicion about its usage. Such powerful, eye-catching symbols, simple in shape, but loaded with many layers of meaning, will always be attractive to various groups of people. Giving up one’s heritage is certainly not the strategy to fight the ignorance and extremism. Instead, we use to proudly embrace the kolovrat and spread the word about its origin among our respected readership. Evo ti oba moguća značenja, a ovima što ga nose na slici koju si linkovao znači da su budale.
Ryan Franco Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 ne znači da su budale nego znači da su fašisti.
Ryan Franco Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 pošto smo to utvrdili idemo dalje. kažete nema ljotićevaca na ovom skupu? pa dobro, možda i nema. dveri nemaju veze sa ljotićevcima nikakve?
Ryan Franco Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 a dok razmišljate, moja lična pozicija je: ne u nato i da, evroatlantski prostor je već duboko fašizovan ali svakako ne u potpunosti kao što ni rusija nije u potpunosti fašizovana. čisto da ne uskoči onaj skakavac frn koji nije služio vojsku.
Eraserhead Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Имаш на 3. страни слику коју је поставио Просперо. Претпостављам да ниси читао шта је писао заговорник НАТО-а, политичар и историчар који се налази на њој? Bojan Dimitrijevic? Eto jedan. sa druge strane imas sve Seselje, Obradovice, Sande, Obraze, Zavetnike, SNP, 1389 itd. Pa oni imaju i onu drugu dimenziju, izdajničku. To je ono kad nedićevci saučestvuju u otimanju stoke seljacima da bi se prehranili okupatorski vojnici. Kad, uopšte, ispunjavaju sve što im nemačka vojna uprava naredi a što je stoprocentno u interesu Nemaca, a ne domaćeg stanovništva. I što je protivno ne samo interesima, već i volji građana ove zemlje. I po tom osnovu je najočiglednija paralela sa našim odnosom prema NATO, naročito u svetlu novih sporazuma. Pavle Karađorđević nije, oko tranzita vojnika Rajha, izdejstvovao ništa gori sporazum od ovih naših savremenih namesnika. Štaviše. Jedini problem u svemu tome je sto NATO nema veze sa Trecim rajhom i to da se ljubitelji tadasnjih saradnika treceg rajha danas loze na Rusiju i putina, cvrstu ruku, lidera koji ce da dodje i uvede red, ljudska prava kao problem, zavere itd. ali nemoj da te logika spreci. Ne vezu se, oni su danas u Srbiji takozvana politicka opcija, puna je Evropa slicnih, a Adolfa sam ti spocitnuo zato sto je vezati bilo koga za njega - uvreda, kao kad nekom majku, taj rad. Nije Putin Hitler i ako to mozda zvuci socno, nije ni najveci Rus svih vremena, jos manje je srpska majka, obaska sto nisu hitlerovci ni oni koji se slucajno ne sloze s tobom ili Amerikom, svejedno. Po meni je uvreda i nekome spocitavati Nedica, ali ne vidim razlog da onima koji se njavno hvale da vole nedica danas ne treba reci da bi ga voleli i pre 50 godina. I ne Putin nije Hitler, ali to niko nije ni tvrdio. Izgleda da mi treba da zabijamo glavu u pesak i pravimo se da se naci ekipa u Srbiji ne lozi na Putina i Rusiju, a ne na NATO. Edited February 22, 2016 by Eraserhead
Ryan Franco Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 naci ekipa se u srbiji loži na putina već deset godina. imali su kratkotrajno pauzu na početku ukrajinsog rata dok je vladala pometnja na stormfrontu ali su se ubrzo konsolidovali. naravno, i brojna nenaci ekipa se takođe loži na putina.
Recommended Posts