Jump to content

The Expanse

Featured Replies

Počela sam da gledam za vikend. Baš mi se sviđa! Tek sam 5 epizoda pogledala i do sada mi je najjače to kako su postavili Zemljane kao raspištoljene Mediterance, a Marsovce kao WASPs koji su pod evolutivnim pritiskom sve pod konac. I dobro, Belters mu dodji neki Istočnoevropljani, šta ćeš. 

Sladak mi je Holden, ima dušu. :D

Odgledala zadnju epizodu, meni je malo zbrkano sve.  :(

Da ne spojlerišem, ali mogli su da snime bar još jednu epizodu, da upotpune priču. Ovako motivacije pojedinih likova ostaju.... wtf.

Odgledala zadnju epizodu, meni je malo zbrkano sve.  :(

Da ne spojlerišem, ali mogli su da snime bar još jednu epizodu, da upotpune priču. Ovako motivacije pojedinih likova ostaju.... wtf.

Sledeće nedelje je poslednja epizoda S02...

Sledeće nedelje je poslednja epizoda S02...

:s_w:

dobro je, ja sam se skroz preračunala i gledam  i mislim , što ne završiše ovo kako valja. 

a za sve je krivo ovo:

Special 22 Inside The Expanse: Season 2, Episode 12

pomislila sam kad već imaju specijal mora da je gotovo. 

:lolol:

Edited by Arkadija

Ukenjaše ove dve poslednje epizode totalno.

• Author

Ko ce docekati sledecu sezonu :Hail:

Adam Savage u gostujućoj ulozi  :lolol:

Kad je planirana treca szona?

Inace, meni je kraj potpuno ok.

Falila je još taman jedna epizoda da završe drugu knjigu. Makar glede podzapleta oko Ganimeda. A mogli su i ovo oko Avasarale da finiširaju. Pošto treća knjiga odlazi u sasvim drugom pravcu.

Jbg, pročitala sam samo prvu  knjigu, a pošto je ovo produkt SyFy i ovo je previše sadržaja, a i kvaliteta. Obzirom da je njihova produkcija uglavnom bazirana na letećim piranama koje izgledaju kao dečiji rad na času likovnog i udarima kometa po scenografiji od lego kocki.

u kom pravcu? u spojler ako moze :)

sta fali scenografiji?!

Treba da se završi Ganymed story, tj. ovo oko Praxa i male Mei. Taj deo su još mogli da urade.

Treba da se desi vrhunac sa tim hibridima dece i protomolekule. I taj deo su mogli da urade.

Treba da se finišira ovaj trougao Avasarala - Errinwright - Mao. To su mogli takođe još da urade.

Treba da vidimo na šta će izaći rat između Zemlje i Marsa. To je praktično vezano za ove prethodne dve stvari.

Treba da vidimo jako kratko vrhunac dešavanja na Veneri i TO je trebalo da bude klifhenger za treću sezonu.

Sve u svemu jedna ili maksimum još dve epizode, s obzirom kako su do sada već iskasapili i pojednostavili radnju.

Za treću knjigu neću ništa unapred da pišem.  :P

Pa rodjo nisi mi ni ovde nista sto vec ne znam rekao !!! Aaaaaaaaaaaa...ubicu te :)

Ja poceo sinoc, nakon vaseg pisanija. Dve epizode odgledane i mogu reci da sam odusevljen. :happy:

• Author

Kad je planirana treca szona?

Ne zna se zvaničan datum, biće najverovatnije u prvom kvartalu 2018.