MayDay Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Počela sam da gledam za vikend. Baš mi se sviđa! Tek sam 5 epizoda pogledala i do sada mi je najjače to kako su postavili Zemljane kao raspištoljene Mediterance, a Marsovce kao WASPs koji su pod evolutivnim pritiskom sve pod konac. I dobro, Belters mu dodji neki Istočnoevropljani, šta ćeš. Sladak mi je Holden, ima dušu. :D
Arkadija Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Odgledala zadnju epizodu, meni je malo zbrkano sve. :( Da ne spojlerišem, ali mogli su da snime bar još jednu epizodu, da upotpune priču. Ovako motivacije pojedinih likova ostaju.... wtf.
Skyhighatrist Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Odgledala zadnju epizodu, meni je malo zbrkano sve. :( Da ne spojlerišem, ali mogli su da snime bar još jednu epizodu, da upotpune priču. Ovako motivacije pojedinih likova ostaju.... wtf. Sledeće nedelje je poslednja epizoda S02...
Arkadija Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) Sledeće nedelje je poslednja epizoda S02... dobro je, ja sam se skroz preračunala i gledam i mislim , što ne završiše ovo kako valja. a za sve je krivo ovo: Special 22 Inside The Expanse: Season 2, Episode 12 pomislila sam kad već imaju specijal mora da je gotovo. Edited April 13, 2017 by Arkadija
Arkadija Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Kad je planirana treca szona? Inace, meni je kraj potpuno ok.
Razzmatazz Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Falila je još taman jedna epizoda da završe drugu knjigu. Makar glede podzapleta oko Ganimeda. A mogli su i ovo oko Avasarale da finiširaju. Pošto treća knjiga odlazi u sasvim drugom pravcu.
Arkadija Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Jbg, pročitala sam samo prvu knjigu, a pošto je ovo produkt SyFy i ovo je previše sadržaja, a i kvaliteta. Obzirom da je njihova produkcija uglavnom bazirana na letećim piranama koje izgledaju kao dečiji rad na času likovnog i udarima kometa po scenografiji od lego kocki.
mustang Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 u kom pravcu? u spojler ako moze :) sta fali scenografiji?!
Razzmatazz Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Treba da se završi Ganymed story, tj. ovo oko Praxa i male Mei. Taj deo su još mogli da urade. Treba da se desi vrhunac sa tim hibridima dece i protomolekule. I taj deo su mogli da urade. Treba da se finišira ovaj trougao Avasarala - Errinwright - Mao. To su mogli takođe još da urade. Treba da vidimo na šta će izaći rat između Zemlje i Marsa. To je praktično vezano za ove prethodne dve stvari. Treba da vidimo jako kratko vrhunac dešavanja na Veneri i TO je trebalo da bude klifhenger za treću sezonu. Sve u svemu jedna ili maksimum još dve epizode, s obzirom kako su do sada već iskasapili i pojednostavili radnju. Za treću knjigu neću ništa unapred da pišem. :P
mustang Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Pa rodjo nisi mi ni ovde nista sto vec ne znam rekao !!! Aaaaaaaaaaaa...ubicu te :)
Miljenko Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Ja poceo sinoc, nakon vaseg pisanija. Dve epizode odgledane i mogu reci da sam odusevljen.
hazard Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Kad je planirana treca szona? Ne zna se zvaničan datum, biće najverovatnije u prvom kvartalu 2018.
Recommended Posts