Jump to content
IGNORED

The Expanse

hazard

Recommended Posts

Posted

ta tA taa ta (na kraju)

majko mila pa ja cu dobiti srcani udar :) vec od trejlera pocelo da preskace. 

ju ju ju...osecam ceku sezonu ima u cugu da odledam ko dzanki neki :laugh:

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Jel danas izlaze sve epizode?

I ja pitam gluposti, eno je na kioscima

Edited by Arkadija
Posted
22 minutes ago, Arkadija said:

Jel danas izlaze sve epizode?

I ja pitam gluposti, eno je na kioscima

Sve epizode? Citava s04?

Posted
7 minutes ago, kipo said:

Sve epizode? Citava s04?

Da

Posted
2 minutes ago, Arkadija said:

Da

To je tako lijepa vijest :happy:

Posted

ijaoooo a bas juce gledam reklamu i kaze coming soon... uh uh hvala hvala drugari :wub:

Posted

znaci ambasadorka je hilarious. a toliko me podseca na mene kada radim sa istim ljudima i moj nacin komunikacije :laugh: ne vadi shit and fucking iz usta ...samo cekam kada ce da kaze “i don’t give a flying fuck” :rolf:

i volela bih da vidim robertu u akciji, ne mogu ovako da je gledam, teska kazna. ona je jedna od retkih zenskih junaka koji su bas da ih uvek imas pored sebe. bas mi je super draga kada je u akciji. 

koji engleski akcent belteri koriste? poznato mi zvuci ali ne mogu da se setim/lociram

Posted

kad ce sledeca sezona?

Spoiler

ispade naomi naj riba galaksija kad ima dva najbolja frajera pored sebe..amos je vise moj fazon m, jak, jednostavan, ne laze...holden vrat ko ptić ima. 

al kako mogu da nas ostave onako na kraju?!? po ke ca sad da ceka sledecu sezonu

Posted
47 minutes ago, mustang said:

kad ce sledeca sezona?

Reveal hidden contents

ispade naomi naj riba galaksija kad ima dva najbolja frajera pored sebe..amos je vise moj fazon m, jak, jednostavan, ne laze...holden vrat ko ptić ima. 

al kako mogu da nas ostave onako na kraju?!? po ke ca sad da ceka sledecu sezonu

Već si odgledala?

Meni ostale još tri. Valjda ću stići večeras da završim.

Posted

manijak

neverovatno sa kakvom ljubavlju su pisani sporedni likovi. 

Posted

Uf, odgledala, skoro da nisam trepnula, pa kako sad dočekati sledeću sezonu, sa onim klifhengerom na kraju.

Posted
48 minutes ago, Arkadija said:

Uf, odgledala, skoro da nisam trepnula, pa kako sad dočekati sledeću sezonu, sa onim klifhengerom na kraju.

da popizdis! :fur:

srce da mi stane 

Posted

Ja ne znam na cemu ste vas dve. Licno, ispizdeo sam. Ovo je nakatastrofalnija sezona do sada, najstatisticnija, najdosadnija, skoro bez radnje, bez akcije, predvidljiva do bola. Sto je najgore (zapravo, najbolje!!!), uporedo sam sa njom binzdovao Galaktiku, i gle, pre sam odgledao 4 sezone Galaktike nego ovih jebeno dosadnih 10 jadnih epizodica Ekspansa...

Otuzno...