Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

Televizija Arena Sport će u subotu posvetiti pet sati programa, na svom prvom kanalu, jubilarnom 150 večitom derbiju. Studijski program koji ce voditi Anđela Anđelković i Ivan Radulović počinje u 14:00 časova.

Taman da odgledam Moravac Čečina - Mladost Batušinac....igra moj drugar Safet...ima 42 godine i 102 kila...i  najbolji je strelac lige. Ima li zainteresovanih..?

I ovaj nas kapiten pa politicar. Lepo kazi, ko sto i mislis, boli me kurac za smrdljivi derbi.

Taman da odgledam Moravac Čečina - Mladost Batušinac....igra moj drugar Safet...ima 42 godine i 102 kila...i  najbolji je strelac lige. Ima li zainteresovanih..?

Na ti selski dogadjaji ume da bude vise nego interesantno. Gledao nicim izazvan Sicevo-Secanica il tako neki, gore, iznad branu. Majko mila, kad nisam umro od smeha. Iskustvo koje se ne zaboravlja.

Arena najavljuje utakmicu kao "interplanetarni sudar titana". Nesu normalni...

1383183_418667118233549_2068288105_n.jpg

Edited by Rumpelstiltskin

Sigurno nas očekuje teška utakmica u Lučanima, oni na svakoj polusezoni dovode neke pojedince koji mogu da naprave problem. Znamo da će biti agresivni i pokušavati da u napadu naprave problem. Što se tiče nas ja se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu. Idemo na gostovanje da osvojimo bodove, ispravićemo neke greške koje smo videli na snimku prethodne utakmice i da se nadamo da ćemo doći do sva tri boda. 

http://www.realsanisave.com/content/general-rastavac-i-njegova-vojska-spremni-za-novi-izazov

Edited by W.F.C.

Untitled_zps7rpyn2zn.jpg

Pratim ovaj zreb za LE, lagano smo uspesniji od Sparte Prag, najveci uspeh im je cetvrtfinale 1984-te...  :0.6:

Edited by W.F.C.

Vojvodina pod Lalatkom reklo bi se nikakva...

:thumbup:  drzim fige za sutra ..

Ce bude li negde txt bar ?  :frust:

Ce bude li negde txt bar ? :frust:

bude na mozzart uvek

bude na mozzart uvek

Pa bude ...

Pa bude ...

Bar jedno poluvreme ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.