Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Možda se "zakačio" sa nekim?

Šta znam, možda...stvarno ne znam, ali znam da nam u nedelju treba ko 'leba...

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iz ove perspektive gledano treba nam svaki igrac ko lebac,za Rocka sam sve reko kako igra i kako se bori,mozda nije zasluzio da se ovako sve zavrsi?

Posted

Mozda ni mi nismo zasluzili da se sve ovako zavrsi ...

Posted

Iz ove perspektive gledano treba nam svaki igrac ko lebac,za Rocka sam sve reko kako igra i kako se bori,mozda nije zasluzio da se ovako sve zavrsi?

Mozda ni mi nismo zasluzili da se sve ovako zavrsi ...

Pre će biti Nikola da je Rumpi u pravu... i subjektivno i objektivno.

Posted

Ko vise pita nas ljubitelje futbala za bilo sta?(bilo koji klub)

Posted

И долазимо до закључка да је илузорно секирати се и бринути о стварима на које реално не можемо утицати. Дани, недеље, месеци, године... све тако брзо пролази и има пуно битнијих ствари од фудбала (поготову нашег) у животу. Није то чак ни "најважнија споредна ствар на свету", није ни близу томе. Знам да звучим као да га тупим, али ето...

Posted

Ko vise pita nas ljubitelje futbala za bilo sta?(bilo koji klub)

И долазимо до закључка да је илузорно секирати се и бринути о стварима на које реално не можемо утицати. Дани, недеље, месеци, године... све тако брзо пролази и има пуно битнијих ствари од фудбала (поготову нашег) у животу. Није то чак ни "најважнија споредна ствар на свету", није ни близу томе. Знам да звучим као да га тупим, али ето...

Nada umire poslednja... ;)

Posted

Gasite to svetlo...pa da idemo polako [emoji58]

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Posted

Gasite to svetlo...pa da idemo polako [emoji58]

Lako ćemo mi sa "prekidačem" za svetlo, ali ajde prvo da vidimo ko "čačka osigurači"....nema predaje :D

Posted

Ма и та нада треба да постоји за битније ствари, све ово је небитно. Пишемо овде, расправљамо, састављамо тим и дискутујемо о стварима за које нас нико не зарезује, чему све то? Боље да си седнемо негде у природу и уживамо у лепом времену...

Posted

Боље да си седнемо негде у природу и уживамо у лепом времену...

Само на пиво мисли...  :ss1:

nema predaje :D

Posted

Ни најмање, радије бих ледену лимунаду искрено.

Posted

Eto,na prvu preponu,gde maratonci trce pocasni krug,odustaju,razocaravaju se i zažuljuju ga bez ruke :) e mili moji kad shvatite sta hocete javite se.U tome vam mogu pomoci razni psiho terapeuti.Ja na primer hocu Radnicki u bilo kom obliku,super,prva ili srpska liga.Kad me ne mrzi ispisacu ovde spisak stadiona gde sam gledao voljeni klub,a jos koji dres i kacim i kolekciju,tako da vi svojim putem da vas ne zadrzavam :)

Posted

Eto,na prvu preponu,gde maratonci trce pocasni krug,odustaju,razocaravaju se i zažuljuju ga bez ruke :) e mili moji kad shvatite sta hocete javite se.U tome vam mogu pomoci razni psiho terapeuti.Ja na primer hocu Radnicki u bilo kom obliku,super,prva ili srpska liga.Kad me ne mrzi ispisacu ovde spisak stadiona gde sam gledao voljeni klub,a jos koji dres i kacim i kolekciju,tako da vi svojim putem da vas ne zadrzavam :)

:isuse: :isuse: :isuse: :isuse: :isuse:

Posted

Драги мој Никола, нити сам ја маторац, нити причам о одустајању од било чега. Нема ни потребе да објашњавам, то су само нека моја размишљања, уопште нема везе са Радничким. Много "плитко" посматраш ово о чему пишем. Само ти качи тај списак, ради све што ти прија, тако и треба...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...