ackonish Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Pored Italije, za Apostola postoji interesovanje i u Belgiji i Rusiji, sada sam skupljao izjave za tekst, veoma je ozbiljna priča.
ackonish Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Da dodam, Guma bi trebalo da završi u Kini, trebalo bi da dobijemo neko obeštećenje.
Boki Nis Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Neje loso...neje losooo Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Rumpelstiltskin Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Lepo neko primeti kad ritnu onaj penal da ce bude neki poso' kod zuti
Jedan je Real Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Jel bese Pirocanci imaju neki procenat od buduceg transfera Apostola?
Матрикс Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Jel bese Pirocanci imaju neki procenat od buduceg transfera Apostola? Ја колико капирам текст који си поставио, изгледа ми да имају...
Jedan je Real Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ја колико капирам текст који си поставио, изгледа ми да имају... Cini mi se i da je neko to pomenuo kad je potpisivao za nas
W.F.C. Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Mi i transferi...kad je bese bio zadnji transfer, seca li se uopste neko?
fetboj Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Apostolovic ima malo vise od 600 min igre, ni jedan gol ili asistenciju i vi pricate o Interu :) Lepo je to sto mu dizete cenu kao zove ga Inter sigurno je dobar ali budimo realni. Da bi ga Inter uopste video on mora da dominira nasim livadama kao Grujic ili Zivkovic a on taj nivo jos nije dostigao.
Entrenador Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Apostolovic ima malo vise od 600 min igre, ni jedan gol ili asistenciju i vi pricate o Interu :) Lepo je to sto mu dizete cenu kao zove ga Inter sigurno je dobar ali budimo realni. Da bi ga Inter uopste video on mora da dominira nasim livadama kao Grujic ili Zivkovic a on taj nivo jos nije dostigao. U potpunosti se slažem sa tobom, nego će ispadne da uvek mračim, pa nisam hteo da se javljam. Meni ovo liči na ''senzaciju'' izazvanu od strane menadžera, da bi se skrenula pažnja na njega u nastavku takmičenja, kako bi im bilo lakše da ga utope na kraju sezone. Čisto da se spomene, da ljudi čuju za njega.
fetboj Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Mi i transferi...kad je bese bio zadnji transfer, seca li se uopste neko? Da nije Strahinja u Napredak za neku smesnu cifru, par hiljada evra?
Med Livadski Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Koj je pustio mejl na Radana za Apostolovica? Ajde javljaj se :)
Recommended Posts