Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Ne znam sada kako je to reseno, al'se secam u Bekijevo vreme, pomocni trener ih je valjda obilazio svako vece pred utakmicu, po stanovima gde su ziveli. Sejo glava ostavio u klubu adresu na kojoj je boravio : "Ulica Akacija br.29". Ovaj jadnik se celo vece vrteo po grad trazeci naseg Bananamena, zaboravivsi da je Hidzibulic jedno blesavo spadalo kakvog nema nigde ... Smejurija.

Toga se secam, dobra fora... :D

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Valjda je cika Beki bio naredio da se leze u krevet do 23h :-)

Posted

Не знам колико вам је тренутно до ових података, али чисто као једна занимљивост. Испало је сада, на крају сезоне, да смо пред почетак првенства, генералну пробу имали са вицешампионом Русије. Само је московиски ЦСКА испред њих на табели.

rtertertert_zpsc9kg7qua.jpg

Posted

Наш'о по нету. Опуштање пред меч, а можда и скаутинг, ко ће га знати...  :s_d:  Наши на мечу српске лиге, БАСК - Телеоптик. Изгледа у Бг-у није облачно као код нас.

erterte_zpsjzlngawq.jpg

Posted

U prestonici je dvojka iscrtana u vazduhu ;)

Posted (edited)

hqdefault.jpg

Изгледа у Бг-у није облачно као код нас.

Oblacka nema  :wub:

Savrseno vreme a meni virus nije dao da zajasim biciklov  :cry:

Odracemo vas ki zecovi. Jeste da nam ne treba al ne ide da se gubi na proslavi titule.

Teorija zavere : cini mi se da mi surujemo sa Vosom a vi sa Partizanom oko tog mesta u Evropi.

Edited by katamaran
Posted

Toplo i stvarno bez oblačka. A nazire se i ona Rumpitova dvojka :D

Bgd.jpg

Posted

Vredi nam polako krenuti ka Rajku.    

post-1997-0-72012700-1347831901.gif  Ako bog da, da slavimo večeras. Srećno nam Nišlije.

Posted

Ajde Boze pomozi !!! 

Naka je sa srecom !!!

Posted

Najlonske kese za koreografiju, zapad i sever popunjeni 60%, istok za sada slabo, kafez prazan ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...