W.F.C. Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Zvezda otvara kapije stadiona u sledecu subotu u 19h, besplatan ulaz...
Redrooster Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Aha džabe,1300 povratna, klopa, voda, sok, rakija, pivo, cigare, vreme, 230km?
W.F.C. Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Aha džabe,1300 povratna, klopa, voda, sok, rakija, pivo, cigare, vreme, 230km? Ma znam, nego to im je proslava titule, tako kazu. Moguce da bude dosta navijaca na stadionu. Sto se nas tice bitna je najpre nedelja...
Матрикс Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Раднички је једини клуб у нашој лиги који Партизану није дао гол ове сезоне. Партизан је један од ретких који није поражен од како смо ушли у лигу поново пре четири сезоне. Време је да се мења још традиција!
Med Livadski Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Раднички је једини клуб у нашој лиги који Партизану није дао гол ове сезоне. Партизан је један од ретких који није поражен од како смо ушли у лигу поново пре четири сезоне. Време је да се мења још традиција! Odlican podatak. Prokomentarisem iz zezancije prosli put kako samo mi ne mozemo da im damo barem gol, a ono ispade da je to 100% tacno. Dosta je bilo! :) Dolazi 1-1 (6.8, MilenijumBet), nemoj posle nisam reko :) Inace, ko ima vece novce, moze da zaradi sigurno. Kvota na 1 - 3.9 (MilenijumBet) X - 3.95 (Soker) 2 - 2.5(Maksbet)
levi Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Ce bude opet pesma evrovizije na severu Ma znam, nego to im je proslava titule, tako kazu. Moguce da bude dosta navijaca na stadionu. Sto se nas tice bitna je najpre nedelja... http://youtu.be/fkqT1Jv0rZU Koji vam je kurac danas :D Koga ćete ovde da regrutujete za tribinu?
Rumpelstiltskin Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:605252-Tomic-Ne-putuju-svi-u-Nis-odmaramo-igrace-za-Ligu-Evrope "Raduje nas utakmica u Nišu. Igramo protiv velikog kluba, sa velikom tradicijom, koji ima veliku podršku navijača, koji igra jako dobru i kvalitetnu sezonu, na čemu im čestitam. Sigurno nas očekuju jedan pravi ambijent, teška i zahtevna utakmica", rekao je Tomić novinarima u sportskom centru Teleoptik. Partizan je u sredu osvojio Kup Srbije, a Tomić je kazao da neki igrači neće putovati u Niš. "Biće igrača koji neće putovati u Niš i biće onih koji će dobiti odmor zbog kvalifikacija za Ligu Evropa, koje nas brzo očekuju. Osim toga, posle Niša će neki igrači otići na odmor. Želimo da starijim fudbalerima i onima koji su izneli teret sezone, koliko je to moguće, damo šansu da se adekvatno odmore pred ono što nas očekuje", rekao je Tomić. Edited May 14, 2016 by Rumpelstiltskin
Dali_man Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:605252-Tomic-Ne-putuju-svi-u-Nis-odmaramo-igrace-za-Ligu-Evrope Znaci, Partizan igra bez pola tima, pukne od nas i Voshe, mi dobijemo Zvezdu, budemo 4. i ispusimo ga za Evropu.
Rumpelstiltskin Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Dali, izgleda ce preuzmes krunu izabranog optimiste na temi ;)
Матрикс Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Не могу да разумем како смо три пута изгубили од Борца. Баш су слаби у НС. Ашћерић им умува гол као за нас на Карабурми. Чука изгубила, дочекују Сурдулицу следећег викенда. Немамо шта да изгубимо у наредне две. Нападачки, па како буде.
W.F.C. Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) Bas se zakuvalo, svasta se ovde desava, jako malo remija u plej ofu... Po meni Partizan ce imati jak motiv u zadnjem kolu s Vojvodinom, ali mi cemo morati da idemo na pobedu u oba meca, sto je tesko izvodljivo, ali ajde da verujemo. Ma ko ih pa sisa sve... Sutra svi na Cair da pobedimo. Edited May 14, 2016 by W.F.C.
Recommended Posts