February 7, 20241 yr 28 minutes ago, ultra plasticni said: besposleni franja valjda prica latinski, a ne vatikanski Latinski je formalno zvanicni jezik u Vatikanu (uz italijanski koji je u prakticnoj upotrebi).
February 7, 20241 yr Сад ми паде на памет, да ли знате ко је у Европи једини шеф државе који не говори званични језик земље којој је шеф? Edited February 7, 20241 yr by Hamlet Strašni
February 7, 20241 yr 3 minutes ago, Moonwalker said: Makedonac, ako ne govori albanski? Али говори македонски, а то је један од званичних језика. Овај на кога мислим, не говори уопште језик који је једини званични језик у тој држави.
February 7, 20241 yr 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Али говори македонски, а то је један од званичних језика. Овај на кога мислим, не говори уопште језик који је једини званични језик у тој држави. Jedino sto mi pada na pamet je Irska ili mozda Belorusija, da Batko ne zboruva beloruski.
February 7, 20241 yr Just now, x500 said: Jedino sto mi pada na pamet je Irska ili mozda Belorusija, da Batko ne zboruva beloruski. Нопе. Ирац говори. Говори и Лукашенко...
February 7, 20241 yr jakov se zalio da nije savladao knjizevni crnogorski kaze ne zna kako se na crnogorskom kaze "ja citam"
February 7, 20241 yr A jebem li ga, znam da je Zelenskom maternji jezik ruski ali ne znam dal je naucio ukrajinski u medjuvremenu...
February 7, 20241 yr 2 minutes ago, б1lme3 said: kaze ne zna kako se na crnogorskom kaze "ja citam" To je crnski, a na gorskom se kaže potpuno drugačije: "Ja čitam". Edited February 7, 20241 yr by zorglub