Ayatollah Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Opet mi je neverovatno da poverujem da Crnogorci imaju veću imovinu od Čeha, Slovaci od Nemaca, da Belgijanci imaju skoro četiri puta vredniju imovinu od Holanđana...
SNARC Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Milo, Rajo Bozovic i slicna ekipa verovatno mogu da ispazare celu Cesku..a od kusura i neku Letoniju pride. Besmislena mapa..zezao se neko.
Hamlet Strašni Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Moguće da ima nešto u vezi sa vlasništvom stanova vs rentanje.
radisa Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Moguće da ima nešto u vezi sa vlasništvom stanova vs rentanje. Pa sigurno... Kod nas jako puno ljudi ima nekretninu i smatra se da si rešio pitanje stanovanja tak kad si u posedu... A onda to krivi sliku, i ipada da skoro svaka porodica ima 50K imovine... Druga stvar je što iako po zakonu većina ljudi ima imovinu, pitanje je koliko je to stvarno tako, jer su to u velikom broju krediti koji ima da se otplaćuju...
mlatko Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 super, hvala za ovoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
vememah Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Fejk, na gornjoj su već docrtane pećine kao crne tačke. Ovo je navodno prava karta nestalih osoba.
mlatko Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Nije (bila) prometnaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts