Tsai Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Federer 302 Sampras 286 Lendk 270 Konors 268 Djovak 223 Nije nemoguce
goofs Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Mislim da je skoro pa nemoguce da uzme jos 5 GSa a da ne stigne do 300 nedelja na listi :) Ali da, zali boze propustene prilike, a i ovih sad 7-8 nedelja koliko ce Pirge biti prvi a nista od tenisa se ne igra.
Tsai Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Mislim da je skoro pa nemoguce da uzme jos 5 GSa a da ne stigne do 300 nedelja na listi :) . Kaki nemoguce. Uzima tri godine po 2gs, a Pirga bude broj 1 :kafa:
Jeremija Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Bolje da se koncentrise na Grand Slamove, a ne na broj 1, jako teško će se (brzo) vratiti na broj jedan, samo do RG 2017 mora da brani 3500 poena više, a posle toga skoro 2000 više sa samo Miamia i Indian Wellsa.
Tsai Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) Teoretski moze na broj 1 i posle australije ako osvoji Dohu i AO a Marej ispadne u 1/4finalu Ja zaista ne verujem da marej moze da hara kao sto su ova trojica ludaka harala godinama, posle prvog vimbldona je otisao dodjavola, sad posle nekoliko nedelja kao broj 1 isto tako moze da se desi da prsne, sklon je tome Edited November 23, 2016 by Tsai
Arkadija Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) Uopšte nisam optimista u pogledu pitanja da li Novak hoće da osvoji još neki GS. Namerno sam napisala hoće, a ne može, jer to u njegovom slučaju čini bitnu razliku. On bi verovatno mogao da suvereno vlada tenisom još minimum tri godine, ali da li to hoće je glavni zez. A mislim da neće. Došao je do momenta u karijeri kada se verovatno zapitao, čemu sve ovo još jenom u krug i zašto. Mislim da ga i razumem, mada bi meni bilo logičnije da se povuče iz tenisa, nego da nastavi da igra ovako bez volje. Verovatno ima i ugovorne obaveze sa sponzorima, pa kad to otalja...... Edited November 23, 2016 by Arkadija
Tsai Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Pa ono, dosho je na korak od koze. Stvarno, cemu?
Time Crisis Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Bolje da se koncentrise na Grand Slamove, a ne na broj 1, jako teško će se (brzo) vratiti na broj jedan, samo do RG 2017 mora da brani 3500 poena više, a posle toga skoro 2000 više sa samo Miamia i Indian Wellsa. Majami i IW su pre RG. :)
Kanzas siti zez Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Sledeca sezona bi mogla biti jedna od zanimljivijih(neizvesnijih) u poslednje vreme. Marej po prvi put ulazi u godinu kao broj 1 sa ogromnim samopouzdanjem i nizom od 20+ pobeda. Djovak moze jako i do samog kraja na svakom turniru a moze i da se raspadne vrlo lako. Fed i Nadal se vracaju jaci nego ikad i sigurno vide svoju sansu u ovako jadnom Turu. Wawa je tata za GS, a jurice i Golden slam. DelPo posle duzeg vremena ulazi zdrav u sezonu. Od Raonica, Zvereva, Kirjiosa se ocekuje dalje iskorak. Tu je negde i Japanezer. Na sve to dodati da je Nadal 9. Fed 16. a DelPo 30+. i koja ce zabava biti kad oni ulete nekom u ranijoj fazi turnira. RIP Berdih i Ferer.
Frank Pembleton Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ma meni bi sasvim ok bilo da, ako stvarno on "neće" , kaže lepo: Ja više neću, nemam volje ili čegagod, hvala i ćao! Naravno, da neko ne pomisli, ne vidim nikakvu "obavezu" da to učini... ....shit has hit the fan...
Jeremija Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) Majami i IW su pre RG. :) Da, samo na njima brani 2000 poena, a Mari (mislim) samo 90. Edited November 23, 2016 by Jeremija
Jeremija Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 (edited) Sledeca sezona bi mogla biti jedna od zanimljivijih(neizvesnijih) u poslednje vreme. Marej po prvi put ulazi u godinu kao broj 1 sa ogromnim samopouzdanjem i nizom od 20+ pobeda. Djovak moze jako i do samog kraja na svakom turniru a moze i da se raspadne vrlo lako. Fed i Nadal se vracaju jaci nego ikad i sigurno vide svoju sansu u ovako jadnom Turu. Wawa je tata za GS, a jurice i Golden slam. DelPo posle duzeg vremena ulazi zdrav u sezonu. Od Raonica, Zvereva, Kirjiosa se ocekuje dalje iskorak. Tu je negde i Japanezer. Na sve to dodati da je Nadal 9. Fed 16. a DelPo 30+. i koja ce zabava biti kad oni ulete nekom u ranijoj fazi turnira. RIP Berdih i Ferer. +1 Da smo živi i zdravi, očekuje nas možda i najinteresantnija sezona u zadnjih desetak godina. Edited November 23, 2016 by Jeremija
Dr Arslanagić Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Kakvo povlačenje, ako ne bude neke veće povrede igraće i sledeće OI bez problema. :) Zbog čega? Da mu dupe vidi Tokija?
Recommended Posts