cedo Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 (edited) :D cedo je poznat po tome sto se ne stidi rada i voljan je da drugima kaze ako negde postoje lake pare da li ce zensko da si zaradi za sminku, mladac za izlaske ili roditelj za igracku za dete, manje je vazno vazno je da se covek ne stidi rada i postenog zaradjivanja ja da sam bez posla, od ovoga bih mogao da vadim prosecnu platu u Srbiji/Makedoniji i uopste mi ne bi bilo problem da to radim netko je pitao, ovde je i odgovor koliko moze bez rainforesta (levi grafik), rainforest je u poslednjih 3-4 dana, a otkako sam resavao to manje sam paznje posvecivao cf zadacima mene ustvari rf nervira, pare jesu lakse, ali mnogo baguje, ukoliko to rese, mnogo QA zaposlenih po balkanu mogu ladno da vade platu ovde edit: rf kada ne baguje ... za 3 minuta 60 centi ... koliko je to $ na sat? :) Edited December 23, 2015 by cedo
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 ma jasno, ne stidim se ni ja, nego sam, čini mi se, malo zapustila ovaj forum sve dok nisam ugledala ovaj tvoj topik
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) došli smo do njega putem zadatka na crowdflower-u koji se zvao "test a web" ja ne znam kako drugačije doći do njega, a novajlijama više ne pušta taj zadatak pa mislim da i ne mogu da rade preko rainforesta :( rainforest pušta u okviru tvog pretraživača razne terminale (ie, firefox, safari i sl.), jedan po zadatku, sa određenim brojem koraka koji se sastoje iz instrukcija te ih ti izvršavaš i na taj način testiraš određenu stranicu na netu radi li sve kako valja i budeš plaćen za to. čedo nek me dopuni ako sam pojašnjenje smandrljala :D Edited December 23, 2015 by ordi
cedo Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 (edited) https://www.rainforestqa.com/ svi zaradjuju, nitko se ne buni + ne placa porez :) a mislim da oni samo jos nisu razvili kreiranje accounta i da zato ne moze da rade oni koji koji nisu radili zadatak na cf proci ce i to, samo sto mislim da ce morati opet da ide preko nekog kanala pitabnje je koji je najisplativiji: neobux clixsense elite sta ja znam znam da mi do neobuxa nestane 25 % od onoga sto rf plati, ali opet dobijem 30 % na golden, pa mi dodje opet dobro to mi je i bilo inicijalno pitanje na temi, koji kanal je najisplativiji, mada sada sam vec vezan za neobux Edited December 23, 2015 by cedo
pbg12345 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 hvala na odgovorima @cedo pomenuh 250 referala jer na vise mesta videh (a i kod tebe u tabeli koju si kacio u odgovoru meni) da je do tog broja najmanja cena (a i suludo mi je trenutno da razmisljam o vise, svakako necu uplacivati novac na ove sajtove) @slucaj nije 0,008 $ nego ipak 1 cent, nije da je neka razlika, ali eto :D valjda neobux ne placa zadatke ispod centa
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) nov zadatak za lvl0 845424 - determine if a short video contains wine bottles Edited December 23, 2015 by ordi
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 opet me nije pustio nakon testa blah barem imam 100 accuracy za statse lak zadacic ekstremno
Frank Pembleton Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 (edited) Nestade.... 845424 - determine if a short video contains wine bottles Samo da znate da sam tu ;) Edited December 23, 2015 by Frank Pembleton
pbg12345 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 trenutno radim ovo sa autorima ako ga prekinem i pocnem ovaj drugi, dalo se mogu vratiti na autore ako se ne kvalifikujem na drugom ili bude malo zadataka?
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 vrtite ga na auto refresh, ponovo je na listi. vreme na auto refreshu - 2 sec
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 trenutno radim ovo sa autorima ako ga prekinem i pocnem ovaj drugi, dalo se mogu vratiti na autore ako se ne kvalifikujem na drugom ili bude malo zadataka? možeš, naravno, ukoliko ti zadatak otvori. sve dok piše "you have done the maximum amount..." možeš ga slobodno držati na auto refreshu.
cedo Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 (edited) @pbg ... mozes otvoriti dva taska istovremeno, samo ne mozes isti vise puta istovremeno zato ... otvori i radi onaj koji daje manje vremena da se zavrsi uvek mozes giveup da pritisnes Edited December 23, 2015 by cedo
Gospodin Slucaj Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 you have done max blabla... sad ima da se radi jel vidite ljude na reklami isto jakoooo lagan
ordi Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 you have done max blabla... kad tako piše, slobodno ga stavi na ar. kad se pretvori u work mode, ar će se sam isključiti
Recommended Posts