September 22, 20186 yr Ja Rainforest raduckam i dalje a crowdflower tj. figure eight, kako se sad zove, se ne sećam kad sam poslednji put uradio neki task.
September 22, 20186 yr I ja samo rainforest. Od kad su odvojili placanje nisam upalio crowdflower, a neko vreme pre toga je slabo sta imalo da se radi.
September 22, 20186 yr kako ste uspeli da zadržite naloge na RF? meni je izblokiralo čim su se podelili
September 26, 20186 yr samo sam presao na placanje preko paypala i nastavio normalno da radim.Kako do novog naloga na RF ? I meni su nalog ugasili , a voleo bih po malo da pikam...Sent from my iPhone using Tapatalk
September 27, 20186 yr 14 hours ago, Roger said: Kako do novog naloga na RF ? I meni su nalog ugasili , a voleo bih po malo da pikam... Sent from my iPhone using Tapatalk nemam pojma kako dolaze do novih radnika posto vise ne ide preko crowdflowera. mozda mozes da im pises mail da ti aktiviraju nalog, a svakako treba prvo da promenis nacin placanja na rainforest profilu da bi krenuo da radis ponovo, posto su blokirali sve koji to nisu uradili.
October 17, 20186 yr Kupio bih rainforest account, cena po dogovoru. Ako je neko zainteresovan da mi proda, neka mi se javi porukom :).