gone fishing Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 zavisi da li voliš te teme, koje su pre serije obrađivali časopisi, treće oko ili zona sumraka - opet mnoge od tih priča su iz još starijih mitova i narodnog predanja iz prošlih vekova, samim time da su izdržale probu vremena i da su nam zanimljive i danas posle 500 ili 1000 godina su garancija dobre zabave
napadaj Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ja sam prošle godine krenuo da gledam sve ispočetka i te prve epizode su uglavnom limunada, poput one sa likom koji prolazi kroz uske prostore ili divljom šumskom ženom. Osećaj je kao da čitaš neki treš strip, a same epizode su nekako vanvremenske, ne mogu da kažem ni da su loše ostarile, ni da izgledaju kao da su iz današnje kinematografije toliko su pomerene.
copkillah Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: jel ste sigurni da x-files nije ostario užasno? ja se sve plašim ponavljati iz tog razloga, ali možda me utisak vara pa vredi udariti neki bindž (ovaj invertovani slalom zvuči primamljivo) Odgledao sve pre 5 godina, skroz korektno. Naravno, ne sve epizode, ali generalni utisak je dobar, pogotovo ako si fan.
Indy Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 3 hours ago, copkillah said: Pa da, objasnio je gore, sve monster-of-the-week (zasebne) epizode preskače, samo ta glavna priča. Mada se tako propuštaju ozbiljni biseri, da ne kažem, mala remek-dela. Gledao sam ja naravno i ne-mitske epizode (ali ne u ovoj iteraciji). One, uglavnom, stoje same za sebe pa ne moraju da se bindžuju. Neki dan sam npr. gledao Kill Switch (koju je pisao William Gibson) i meni je bila dosta dobar SF, premda sam video loše kritike (čak je negde proglašena najgorom epizodom te sezone, lol).
copkillah Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Meni su dve Gibsonove epizode među top 5 najgorih u celoj seriji pa ti vidi Ima i ona neka amaterska sa nekom vešticom čini mi se u nekoj školi ili tako nešto, eto, te tri pamtim kao najgore i najgluplje
Mil@n Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 I meni su te sa čudovištima kojekakvim bile dosadne, slične, neinventivne.. Bilo bi zanimljivo odgledati ove ostale pogotovu što mislim, sramim se priznati, da nikad nisam ni odgledao seriju do kraja :( Al to će čekati da se pojavi xfiles na nekom strimu. Hbo go, netflix, pa i amazon prime bi platio ponovo samo to da odgledam.
copkillah Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Mnogi će ti reći da slobodno možeš da završiš sa gledanjem u momentu kada Molder i Skali odu iz serije, ali ne i ja U principu, eventualno možeš da preskočiš ovo što je izašlo poslednjih par godina, ali i tu ima lepih momenata. Mislim da u nekom od kioska možeš lako da nađeš sve, poskidaj, sedi odgledaj svojim tempom
Indy Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 10 hours ago, mraki said: Dobro je, uplaših se da snimaju još jednu sezonu. Bilo bi super, što se mene tiče... Okultisti okupljeni oko Marine Abramović odlaze u Martha's Vineyard na poziv misteriozne ženske osobe sa inicijalima C.C. (koju je Fox Mulder bejbisitovao kao malu devojčicu, pošto su bili prve komšije), e da bi organizovali bacanje čini na Bernie Sandersa da ispadne iz prajmarija... Ili, epizoda "What happened to Jeff" gde su J.E. iz zatvora pokupili njegovi (((hibridni vanzemaljci))) prerušeni u osoblje Comet Ping Pong pizzerije a na njegovom mestu ostavili leš nebitnog robijaša morfovanog u Jeffreyja... A tek ovo (ekčual novinski naslov): "Russian President Vladimir Putin to reveal alien existence secret?" Čak i skeptična Scully morala bi priznati da su ova sad vremena neka đavolska posla... 1
Desmond Bojčinski Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 10 hours ago, napadaj said: Osećaj je kao da čitaš neki treš strip, a same epizode su nekako vanvremenske, ne mogu da kažem ni da su loše ostarile, ni da izgledaju kao da su iz današnje kinematografije toliko su pomerene. +1
Shitgenstein Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Prva omiljena serija ikad u životu. Na neki način je to i ostala. Poslednje sezone odgledah al se pravim da ne postoje, filmovi su mi isto bzvz.
Jeremija Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 S obzirom na kvaliet prošlog serijala, jedva ne čekam.
copkillah Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 ja kao veliki fan serije sam u fazonu: vrlo rado ću da gledam iako će da bude sranje 1
Recommended Posts