Miljenko Posted February 23 Author Posted February 23 Ono sinoc protiv Washingtona je bilo neprijatno za gledati, no ovo danas vise nervira. Totalna dominacija protiv Rangersa (posebno u drugoj trecini), 3-2 prednost u zavrsnom periodu i ipak poraz u regularnom toku. Znam da smo na golmanu dosta slabi, no Buffalo je sinoc dao 5 komada u prvoj trecini protiv Shesterkina, dok se veceras razbranio kao blesav. Washington sokantno dobar i dalje; veceras razbise Oilerse, uz 3 komada Ovija.
Zli Gli Posted February 24 Posted February 24 Jel obara rekord ove sezone ili mora igrati i sledecu? Znam da je pauzirao nesto mnogo meceva bas kad je bio u naletu
Miljenko Posted February 24 Author Posted February 24 (edited) Za sada ima 29 golova na 41 odigranom mecu (nije igrao na 16 zbog povrede). Trenutno mu fali 13, da izbije na prvo mesto vecne liste. Washington ima jos 25 utakmica do playoffa. Prilicno je realno da se desi. Plus ce ga stavljati redovno u situacijama sa izvucenim golmanom (ili ce timovi ponekad izvuci golmana na 3 razlike, kao Edmonton sinoc, sto se retko radi). Prilicno se dobro oporavio (najblaze receno), od preloma fibule. Pravi fanatik. Edited February 24 by Miljenko 1
Miljenko Posted Tuesday at 01:49 Author Posted Tuesday at 01:49 Tja, zato Oilersi nece nikada ni da uzmu trofej, ma kakav top napad imali, kada ne mogu da rese ni ove kilave timove poput Sabresa. Solidne pare sam bio stavio na plus. Mislim, ovakva revija promasaja, protiv relativno anonimnog golmana je neverovatna za mene. Najvise mrzim kada ostanem nesto da gledam i ljudi pogadjaju stativu/precku, u svakoj drugoj akciji. Na Ottawa-Detroit jos veca nesposobnost Red Wingsa u napadu, no tu Senatorsi bar imaju realnu playoff sansu.
Recommended Posts