koksy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 mislim da je red jedan doček pod balkonom sa sve Cukom. i sa razglasa Lja-jo Srbi-ne!
Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Само да се нотира да је Пантела генијално прогнозирао тактику и развој догађаја на терену
renne Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Само да се нотира да је Пантела генијално прогнозирао тактику и развој догађаја на терену bog fudbala
San Epifanio Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 mislim da je red jedan doček pod balkonom sa sve Cukom. i sa razglasa Lja-jo Srbi-ne! A Ljaja uzima mikrofon i sam peva himnu. Suze mi naviru na oci.
Mil@n Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši Nađi jedan post koji kaže da smo bili iole dobri? Sramotna tekma, pogotovu sa naše strane. Ni plana ni volje ni želje, sve u svemu, standardno izdanje jednog Srpskog fudbalskog udruženja. Ovi se tamo verovatno izjedoše živi, pa barem da uživamo u tome pošto ćemo već sledeću tekmu odigrati isto ili gore...
Nemanja Posrbica Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Morali smo ovo ranije da rešimo. Puno loših rešenja u završnici, a i generalno nismo igrali preterano dobro. Na kraju smo ih tapnuli iz polukontre, kako ih je i trebalo nišaniti. Ljajić očajan, puno, puno loših rešenja, ali je rešio meč pasom. Albanija je očekivano jad od reprezentacije, nadam se da će ih Jermeni poslati u baraž. Ni tamo im nije mesto, ali...
Goranz Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pantelić za selektora pa da finalni produkt bude plasman na SP.
Papovac Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 mislim da je red jedan doček pod balkonom sa sve Cukom. i sa razglasa Lja-jo Srbi-ne! veceras je nase vece, veceras se rama pece
Timmi Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 samo da curcara ne ostane na klupi zahvaljujuci ovoj pobjedi. I da jermeni nastave i protivnik u barazu zavrsi posao.
katamaran Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A Ljaja uzima mikrofon i sam peva himnu. Suze mi naviru na oci. Zagrljen sa Mihom naravno.
theanswer Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 realno mi je drago isključivo zbog albanskih džibera koji su svoj džiberluk pokazali još u beogradu zbog ovih naših nešto se i ne radujem, igrali smo ko i uvek
Goranz Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Zagrljen sa Mihom naravno. A između njih Mirka Vasiljević.
Recommended Posts