twisted Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 BOJ NA KOSOVU PA OVA UTAKMICA! :D albance u utakmici života, u zaustavnom vremenu, na sred albanije, sa dva komada! ne znam dal je nešto moglo još...
MiddleClass Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 "Pobjeda ferpleja, pobjeda fudbala..." x5 :D
Frank Pembleton Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A to sto Severna Irska ide direktno PRVI PUT U ISTORIJI to nista a?
MancMellow Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Jbt, koji fudbal Na kraju su se setili gde igraju i dali dva rutinska gola. Ali igra...
Milosh76 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Sad po mraku treba naci put do Tirane, pa bezbedno kuci Bravo momci!
MiddleClass Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Neko rece nema Ljaja snage, a on istrci kontru u 93 Naravno da ima snage kad mu je ovo prvi sprint na tekmi. :D Majstorski se kretao od nase polovine do gola.
katamaran Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 The final whistle is blown. Agony for Albania . A win would have sent them to UEFA EURO 2016. As it is, they end the night third in the section, needing a win in Armenia in their final Group I game to deny Denmark second place. Sad jos braca jermeni da zakucaju ekser.
Yoda Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Prelepo vece da zatvori ovo vece - sudija lupeta kao da smo osvojil SPLogoreicni pajac, laprda za sve pare.
stajebrebilo Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši, baš loš fudbal, a i prvi gol čist ofsajd. Da smo mi dobili takav gol porazbijalo bi se pola pekara po BG
Papovac Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši, baš loš fudbal, a i prvi gol čist ofsajd. Da smo mi dobili takav gol porazbijalo bi se pola pekara po BG aj ne lupaj
renne Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši, baš loš fudbal, a i prvi gol čist ofsajd. Da smo mi dobili takav gol porazbijalo bi se pola pekara po BG Niđe veze
J-♣ Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 nismo mi bili toliko dobri koliko su oni bili loši, baš loš fudbal, a i prvi gol čist ofsajd. ovo za loš fudbal i da su oni loši si u pravu, a za ovo zadnje si skroz u krivu
Recommended Posts