Grandilof Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Brate KD ja ne verujem, tek sad cu navijati protiv GSW. Nista, standardno za starce. :D
mjone Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 tek sad je ocigledno da nazalost ili na srecu zivimo u lebronovoj eri. njegov majami je na neki nacin anticipirao kulturu supertimova. posle majamija su dosli avengersi, justice leagueovi itd. i sad smo tu gde jesmo. Kevin Durant Verified account @KDTrey5 16 Jul 2010 Now everybody wanna play for the heat and the Lakers? Let's go back to being competitive and going at these peoples! Kakva jajarska odluka Duranta ... igrali konkurentno finale zapada pre mesec-dva i sada ide kod njih, gore nego Lebron. U pravu si za "Lebronovu eru", on je postavio ove sramotne standarde
Joe D Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 nema ono lebronovo veze sa ovim, durant je otisao u ekipu koja je i bez njega osvojila titulu i postavila rekord regularne sezone i bez njega bi bila favorit za osvajanje, i to je za razliku od lebrona otisao iz konkurenta(jeste i ovaj igrao finale, ali organizacija kavsa realno nije ucinila nista da mu pomogne). ovo durantovo je idem tamo da osvoje titulu za mene kad vec ne umem.
J.R. Cash Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Pu! Sisa. Klay unisti fransizu onim rafalom u sestoj. Makar Benet i ekipa nece vise brinuti da slucajno ne predju prko luxury tax praga.
fancy claps Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 U pravu si za "Lebronovu eru", on je postavio ove sramotne standarde ja lebronu skidam kapu ko inovatoru. sad, videcemo da l gsw moze da jase na ideji supervillaina, mozda budu previse jaki za to. u svakom slucaju, slobodna trgovina je poguban koncept kako svuda tako i u sportu
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Realno je vreme da se Timi povuče, mislim jasno je da nema šanse da ima neku ozbiljniju ulogu iako je i prethodnu sezonu odigrao kao zmaj. Pošto će svakako ostati pri timu nema neke razlike dal će da bude obučen ili skinut za utakmicu. A nije ni da SA je bez njega skup samo mladih igrača.
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Što se Durenta tiče zanimljiva je bila love affair sa novinarima i analitičarima imajući u vidu da je prilično puta on bio nekorektan prema novinarima. Ali, RW je bio glavni zlikovac tamo uvek.
mjone Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 nema ono lebronovo veze sa ovim, durant je otisao u ekipu koja je i bez njega osvojila titulu i postavila rekord regularne sezone i bez njega bi bila favorit za osvajanje, i to je za razliku od lebrona otisao iz konkurenta(jeste i ovaj igrao finale, ali organizacija kavsa realno nije ucinila nista da mu pomogne). ovo durantovo je idem tamo da osvoje titulu za mene kad vec ne umem. Ja sam napisao "gore nego Lebron" ali mozes da gledas to kao da je Durant samo podigao lestvicu ... Lebron nije uradio istu stvar ali mozda je "colluding" i gora varijanta.
Sandens Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 posle inicijalnog šoka koji je trajao 5 sek potpuno mi je svejedno. Miami je započeo ovaj trend i svi ovi ljudi koji danas igraju su sasvim različita sorta od ljudi koje sam gledao dok sam odrastao. nisam iznenađen što svi idu lakšim putem i utabanom stazom, to je društvo u kome živimo. da, i gledam sport samo zabave radi, jebeš titule. NBA titula je ionako kao WWF titula, skontao sam to 2007. god.
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 ćaćo 1 godina 8 miliona u siksersima! ajde teodosiću dokaži da nisi pička
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 bogut će očekivano biti trejdovan u dalas gde će mu se po svemu sudeći pridružiti i barns
Recommended Posts