dillinger Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tačno čovek da poželi da mu ovi hakeri decu vaspitavaju
Krošek Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 @McCabe i automobili kao tehnologija su prosli socijal-darvinisticku fazu - zamisli sve te neverovatno nebezbedne rane automobile i sve do sezdesetih bez pojaseva (u us). ta pretnja je svojevrstan dozvoljen rizik u ranoj fazi. bukvalno sam pao sam se ubio (sto je seo u vrazju napravu). postepeno, kako se tehnologija ustaljivala i pod pritiskom potrosaca, odgovornost je prebacena na proizvodjace. internet jos nije u toj fazi da odgovornost mozes prebaciti na kompanije bez solidnog opreza. kompanije koje posluju na internetu treba da se prilagode korisnicima a ne mi njima. kao sto ima dobrih i bezbednih sajtova tako rame uz rame s njima stoje ovi zlocinci - to samo jer ljudi ne dolaze mentalno pripremljeni za taj izazov. e pa ovo je priprema, jebiga. ovi korisnici ashley madison su prosli kurs, idemo sledeca tura. nije lepo ali je bolje nego da glupi i bahati unovcivaci zagade sve.
koksy Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 To isto radi i Boskitj kad dodje na skup furunasa. vidi qrca u slamnatom šeširu, jednom me pito da se družimo!
MancMellow Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 колико читам сад по нету, ешли је у гадном (легалном) проблему пошто су наплаћивали брисање података корисницима који су хтели да напусте и спале трагове, а податке нису избрисали e za to nek ih razvale
ObiW Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 vidi qrca u slamnatom šeširu, jednom me pito da se družimo! "Vidji kurca u slamnanom sesiru".
Weenie Pooh Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pa to ti kažem, "cheating dirtbags" je onako usputna pljuca kakvih je već bilo nekoliko u samo ovih 7 strana topika. Nije neki bojni poklič za porodične vrednosti, nije primarni motiv za akciju.
Eraserhead Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 ovo kao roršahove mrlje, svako vidi ono što ga žulja To vazi i za ove sto podrzavaju hakersku inkviziciju? :D
MancMellow Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) meni je utisak i dalje ljudska glupost. pa ja svoj primarni mail nisam ostavio ni na fantasyju. Pa onda POSLOVNI Plus fotke, ej FOTKE? Sa sve geografskim preciziranjem, čisto da bi komšije mogle lakše da te nađu. Koji IQ moraš da imaš za to Edited August 20, 2015 by MancMellow
Dionysos Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) Pa to ti kažem, "cheating dirtbags" je onako usputna pljuca kakvih je već bilo nekoliko u samo ovih 7 strana topika. Nije neki bojni poklič za porodične vrednosti, nije primarni motiv za akciju. ок, да ли је морализаторски може да се дискутује, али је свакако лицемерно кад се узме саопштење за јавност "Then move on with your life. Learn your lesson and make amends. Embarrassing now, but you'll get over it" дакле хакери пресуђују да ови који су избрисали своје налоге, тј. покушали да избришу, се нису довољно покајали и наставили са својим животом већ су сви одреда ђубрад која може да се покаје тек кад им они одреде... уствари јесте морализаторски па да га јебеш Edited August 20, 2015 by Dionysos
Takeshi Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 (edited) ako je istina ovo sto kazu hakeri, to je bio sajt sa 90% profila muskaraca, uz gomilu laznih profila zena, koje su ubacivali da bi ih navlacili na uslugu. pa je pitanje koliko je tu prevara uopste i bilo. ^_^ ovo je spisak onih koji su hteli aferu, ali im bas i nije uspevalo, pa su se ponadali da je novi sajt resenje. wiki: 70% of Ashley Madison's users are male. "More men than women use the service, with the disparity increasing as they advance in age", and "Men seek sex, while women seek passion". This is not revealed to prospective users. Furthermore, Ashley Madison routinely uses computer-generated female "profiles" to make it seem that more women participate than really do Edited August 20, 2015 by Takeshi
Dionysos Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 постоји још једна битна ставка, сајт не захтева потврду мејла приликом регистрације, тако да је врло могућа злоупотреба
Weenie Pooh Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 "Men seek sex, while women seek passion". Tačno bih se obesio da me neka muka natera da otvorim profil kod njih.
Recommended Posts