August 13, 20159 yr Ja ionako pijem 90% cesmu. +1000 ako se ljudi do sad nisu adaptirali, onda aukurac.
August 13, 20159 yr Naravno da ima, nećeš da je piješ u Zrenjaninu gde ti izađe mešavina ulja i špricera, govorim o proseku.
August 13, 20159 yr ma ok, to zavisi od brda stvari. pa i u beogradu se razlikuju krajevi prilično. plus instalacije po zgradama.
August 14, 20159 yr gazirana heba je bolja od knjaza jedino po parametru preslanosti. apsolutno ne moze da se pije ako si osetljiv na salinitet vode. ne postoji parametar preslanosti kod mineralnih voda,one su prirodno manje ili vise "slane" i ne sluze za konzumiranje u smislu pijace vode iz recimo vodovoda vec naravno (svaka za sebe) kao pomocno terapijsko sredstvo.na nekima i pise kolika je dnevna preporuka (1-2 case) druga je stvar sa izvorskim i stonim vodama koje su pogodne za svakodnevno konzumiranje u vecim kolicinama jer imaju optimalanu kolicinu min.materija (50 -500 mg/l)
August 14, 20159 yr Evian mi je suviše ne kiseo, nego bazni po ukusu, ne znam koha mu je pH vrednost. Taj Volvik mi je najbolji od negaziranih. To je jedina flaširana voda koju mogu da pijem mlaku po ovim vrućinama.
August 14, 20159 yr Gde meriš sobnu temperaturu? U sobnoj drvenoj kućici sa otvorima, na dva metra visine, ili onako šarlatanski?