Jump to content
IGNORED

Vode razne - ne mogu da napravim bazence

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Ja ionako pijem 90% cesmu.

+1000

ako se ljudi do sad nisu adaptirali, onda aukurac.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MancMellow

11

• gospa buba

9

• kud u maglu Simoviću

9

• Singer

9

Posted

Naravno da ima, nećeš da je piješ u Zrenjaninu gde ti izađe mešavina ulja i špricera, govorim o proseku.

Posted

ma ok, to zavisi od brda stvari. pa i u beogradu se razlikuju krajevi prilično. plus instalacije po zgradama. 

Posted

gazirana heba je bolja od knjaza jedino po parametru preslanosti. apsolutno ne moze da se pije ako si osetljiv na salinitet vode. 

ne postoji parametar preslanosti kod mineralnih voda,one su prirodno manje ili vise "slane" i ne sluze za konzumiranje u smislu pijace vode iz recimo vodovoda vec naravno (svaka za sebe) kao pomocno terapijsko sredstvo.na nekima i pise kolika je dnevna preporuka (1-2 case) druga je stvar sa izvorskim i stonim vodama koje su pogodne za svakodnevno konzumiranje u vecim kolicinama jer imaju optimalanu kolicinu min.materija (50 -500 mg/l)

Posted

Evian mi je suviše ne kiseo, nego bazni po ukusu, ne znam koha mu je pH vrednost. Taj Volvik mi je najbolji od negaziranih. To je jedina flaširana voda koju mogu da pijem mlaku po ovim vrućinama.

Posted

Vodu samo na sobnoj temperaturi konzumiram.

Posted

Gde meriš sobnu temperaturu? U sobnoj drvenoj kućici sa otvorima, na dva metra visine, ili onako šarlatanski?

Posted

Imam nekoliko referentnih soba, pa uzmem prosek.

Posted

Kako zimi znaš da je voda iz frižidera, a ne sobne temperature iz hladne sobe :fantom:

Posted

Nemam hladnu sobu.

Ni slanu.

Nije lepo rugati se fukari. :(

Posted

I zimi voda mora iz frižidera.

Sve uvek mora iz frižidera

Posted

Zimi piće nije u frižideru, nego na balkonu.