Singer Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Isto al ga cepam jer je naš. :srbin: Pun natrijuma KM! :o
mlatko Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Meni najbolja ona mineralna od koje naprave pivu :D
Haralampije Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Inace, bejah u mnogo zemalja, probah mnogo voda kiselih, i mora se reci da je Knjaz pri vrhu...malo sta sam probao, da je od Knjaza bolje. meni preslan, jbg Jeste puno Na ali ko nema problema sa HBP moze da konzumira.Ipak postoji u toj klasi mnogo bolja domaca voda - gazirana Heba,puna je minerala,fenomenalna za leto ,naravno umereno ako vas jebe HBP.Negazirana Heba je takodje vrh,siromasna mineralima kao recimo Rosa ali boljeg ukusa
MancMellow Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Inace, bejah u mnogo zemalja, probah mnogo voda kiselih, i mora se reci da je Knjaz pri vrhu I ja mislim
precog Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 (edited) Prolom, rosa i eventualno jhana (kada nema nista drugo) ostalo kao da pijem olovo. Ovde dje sam cepam cesmu, vittel i evian. Ima jos gomila voda, ali me mrzi da se zajebajem sa njima i da trazim koje mi odgovaraju. Btw. ovde evian kosta kada se preracuna oko 80 din za 1.5 litara. Edited August 13, 2015 by precog
precog Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 (edited) Iskreno, evian mi je pitak, a od 100 vrsta voda koje su u ponudi, prepoznao isti i vittel i to sada pijemo, mrzelo me da isprobavam ostale vode. Tj. zena i klinja piju, ja cepam uglavnom cesmu. Edit. gassato pijem san pellegrino, isto pitko, a prepoznao sam je. Cena ista prica kao i sa evianom, ne razlikuje se od konkurencije. Edited August 13, 2015 by precog
Аврам Гојић Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 malo offtopic ali ona aqua viva sa ukusom narandže i djumbira je najbolja voda na te voćne teme.
Takeshi Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 dobra je i ona sa ukusom jabuke, za decu. od ostalih, donat, mivela i ruski bokal. rosa je gorka, knjaz stipa...
yolo Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jeste puno Na ali ko nema problema sa HBP moze da konzumira.Ipak postoji u toj klasi mnogo bolja domaca voda - gazirana Heba,puna je minerala,fenomenalna za leto ,naravno umereno ako vas jebe HBP.Negazirana Heba je takodje vrh,siromasna mineralima kao recimo Rosa ali boljeg ukusa gazirana heba je bolja od knjaza jedino po parametru preslanosti. apsolutno ne moze da se pije ako si osetljiv na salinitet vode.
precog Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Probaj Volvic, meni je mnogo bolja od Eviana i Vittela.Video volvic, nikad je nisam probao. Pio sam neke svajcarske vode, ne secam se brenda, bilo ok, ali eto ovo uzimamo iz navike. Ja ionako pijem 90% cesmu.Ajd probacu volvic.
Recommended Posts