Jump to content
IGNORED

Vode razne - ne mogu da napravim bazence

gospa buba

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MancMellow

11

• gospa buba

9

• kud u maglu Simoviću

9

• Singer

9

Posted

Isto al ga cepam jer je naš. :srbin:

Pun natrijuma KM! :o

Posted

Meni najbolja ona mineralna od koje naprave pivu :D

Posted

Inace, bejah u mnogo zemalja, probah mnogo voda kiselih, i mora se reci da je Knjaz pri vrhu...malo sta sam probao, da je od Knjaza bolje.

meni preslan, jbg

Jeste puno Na ali ko nema problema sa HBP moze da konzumira.Ipak postoji u toj klasi mnogo bolja domaca voda - gazirana Heba,puna je minerala,fenomenalna za leto ,naravno umereno ako vas jebe HBP.Negazirana Heba je takodje vrh,siromasna mineralima kao recimo Rosa ali boljeg ukusa

Posted

Sta je HPB?

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Inace, bejah u mnogo zemalja, probah mnogo voda kiselih, i mora se reci da je Knjaz pri vrhu

I ja mislim

Posted (edited)

Prolom, rosa i eventualno jhana (kada nema nista drugo) ostalo kao da pijem olovo.

Ovde dje sam cepam cesmu, vittel i evian. Ima jos gomila voda, ali me mrzi da se zajebajem sa njima i da trazim koje mi odgovaraju. Btw. ovde evian kosta kada se preracuna oko 80 din za 1.5 litara.

Edited by precog
Posted

Ne znam, meni Evian totalno bez veze

Posted (edited)

Iskreno, evian mi je pitak, a od 100 vrsta voda koje su u ponudi, prepoznao isti i vittel i to sada pijemo, mrzelo me da isprobavam ostale vode. Tj. zena i klinja piju, ja cepam uglavnom cesmu.

Edit. gassato pijem san pellegrino, isto pitko, a prepoznao sam je. Cena ista prica kao i sa evianom, ne razlikuje se od konkurencije.

Edited by precog
Posted

malo offtopic ali ona aqua viva sa ukusom narandže i djumbira je najbolja voda na te voćne teme.

Posted

dobra je i ona sa ukusom jabuke, za decu.

od ostalih, donat, mivela i ruski bokal. rosa je gorka, knjaz stipa...

Posted

Jeste puno Na ali ko nema problema sa HBP moze da konzumira.Ipak postoji u toj klasi mnogo bolja domaca voda - gazirana Heba,puna je minerala,fenomenalna za leto ,naravno umereno ako vas jebe HBP.Negazirana Heba je takodje vrh,siromasna mineralima kao recimo Rosa ali boljeg ukusa

gazirana heba je bolja od knjaza jedino po parametru preslanosti. apsolutno ne moze da se pije ako si osetljiv na salinitet vode. 

Posted

Probaj Volvic, meni je mnogo bolja od Eviana i Vittela.

Video volvic, nikad je nisam probao. Pio sam neke svajcarske vode, ne secam se brenda, bilo ok, ali eto ovo uzimamo iz navike. Ja ionako pijem 90% cesmu.

Ajd probacu volvic.