theanswer Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 aman ja sve vreme pričam o ukupnoj sumi :) uzimam da je Tramp težak 4 milijarde a da će konkurentna kampanja koštati 2 milijarde Nisam skontao onda najbolje. Preskočio sam koju reč sigurno u onom prvom postu. Naravno da nema šanse da on uleti 2 milijarde, ali u nekom ludačkom scenariju u kome bi on bio kandidat na general election GOP-a ne bi mu trebalo toliko, našlo bi se dovoljno onih da ga finansiraju. Ima u ovom tekstu da je Romni fundraisovao manje od 500miliona a ostalo su super pekovi
Budja Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Dakle, jedan od pulova kaze Tramp, Kruz, Karson, FIorina, Bus. Lepo.
Њујоркер Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Republikansko polje po svemu sudeci ce biti manje za jedan cvetak zanovetak... Rik Peri pred bankrotom, prestao da placa stafere, slobodni da traze druge poslove... Fox mu upravo odao poslednju pomast, a klade se da ce Perijevi suporteri prigliti moderate kandidate, pre svega Kristija. Ce vidimo...
theanswer Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Bernie this! Prvi poll u kome je Sanders prvi. Boston Herald, NH: Sanders 44, Klinton 37, Bajden 9
maximus Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 oftalmolog sa pistoljem, ayn rand paul, istovremeno трчи I za precednika US I za kentaki senatora!?! opasan mali
hazard Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ajmo Sanders vs. Trump, pa da crna rupa pojede Ameriku
dragance Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Haha, koji bi to spektakl bio. Plače za Jon Stewartom; fini čiča od 200 leta protiv school yard bully!
dragance Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Šta bih dao da Klintonka ispuši na prajmariz, eh...
maximus Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 melanija trump ima dobru sisu /slovenacku/ trump je car:)
Sludge Factory Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Dobra dobra, u prvi mah sam pomislio da je Madison Ivy.
malkin Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Why Donald Trump Makes Sense To Many Woters - Even Some Democrats FLINT, Mich. — A few hours before Donald Trump’s plane landed, 20 minutes south of where he would speak, people gathered outside the Flint Assembly Plant to take a peek into the past. Some of them were retired, reuniting with friends. All of them remembered how there used to be more to the place. “I worked at Plant 36,” said Jerry Hubbard, who retired in 2001, after outlasting his part of the vast “Buick City” complex that was dismantled as the auto jobs left. “It’s all gone. It’s all limestone. You can’t rape a place like that. General Motors jobs made this place.” Only one presidential candidate seemed to care: Donald Trump. “A lot of what he says hits a chord with me,” said Hubbard. “Immigration and jobs going to China — this area’s really suffered from that. I just like somebody that stands up for what he speaks about.”
Weenie Pooh Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Pa jeste, Mičigen je toliko propatio pod čizmom imigracije da ga samo zid na granici sa Meksikom može spasiti. Sviđa mi se ova tendencija da se mediji intenzivno trude da razložno objasne Trumpnado fenomen tako da ima smisla, umesto da prihvate da ga isključivo njihova fascinacija idiotlukom drži u svim vestima i na naslovnim stranama. "Moramo da pričamo non-stop o Trumpinatoru zato što ima visok name recognition koji mu daje naša neprekidna priča o njemu. More at eleven!"
Recommended Posts