Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

ne daj bobe da se goperi опасуље pa nominuju trumfa

rasturio bi je ko дете звечку

kako&zasto ova смарачица zastupa dem partiju, zar Barry nije vec 1 pustio govna niz vodu?!?

Uopšte ne razumem ovaj koncept. Tri je ujutru i deca vam spavaju... ali u Beloj kući zvoni telefon :blink: Ko zove, i kakve to veze može da ima sa usnulom decom? Onda u dečiju sobu ušunjava neko stvorenje koje valjda vizuelno podseća na mladu Hilari... ne znam da li treba da predstavlja mamu, tatu, ili pedofila kidnapera. A telefon još uvek zvoni, i kao, koga biste da se javi? :ph34r:

Da li je poruka:

- Hilari brine o deci jer je i sama rađala i posle je radila kao SOS pa će ih zaštititi od svih pretnji.

- Hilari će, kao žena i majka, sprečiti creepy likove da se ušunjaju u sobu vaše dece.

- Hilari je žena i majka, vi ste žena i majka, put two and two together bitches, deca su vam u opasnosti breee!

U svakom slučaju sugeriše da POTUS treba da bude majka kvočka koja će se postarati da sva dečica imaju miran san... što je neviđeno patronizirajuće za žene konkretno i za birače generalno.

Edit: Tek sad vidim da je video iz 2008 :D

Edited by Weenie Pooh
  • Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tako je, prastari campaign ad iz 2008 koji je ciljao na Obamino neiskustvo.  Videli smo kako se sve to zavrsilo.

Posted (edited)

ne daj bobe da se goperi опасуље pa nominuju trumfa

rasturio bi je ko дете звечку

Kako? Trump je vec uspeo da uvredi Latinose i zene. Samo fali da uvredi i crnce, i kompletno Obamino glasacko telo se seli kod Hilari. Angry white men nisu vise dovoljni za pobedu. Sinoc sam kod Rachel Maddow video anti-reklamu za republikance koji je finansirao neka Latino interesna grupa gde pokazuju Trumpove i Bushove "greatest hits" izjave u vezi emigranata, sve sa spanskim titlom. Poruka je "ovo su republikanci". 

Edited by ObiW
Posted

Hoće da čita pitanja sa dlana?

Posted

Kako? Trump je vec uspeo da uvredi Latinose i zene. Samo fali da uvredi i crnce, i kompletno Obamino glasacko telo se seli kod Hilari. Angry white men nisu vise dovoljni za pobedu. Sinoc sam kod Rachel Maddow video anti-reklamu za republikance koji je finansirao neka Latino interesna grupa gde pokazuju Trumpove i Bushove "greatest hits" izjave u vezi emigranata, sve sa spanskim titlom. Poruka je "ovo su republikanci".

u kojoj goperskoj i/ili swing drzavi ce uvredjeni latinosi da glasaju za HRC I tako joj donesu pobedu, e.g. uvredili su ih u floridi ili ohaju pa ce HRC tamo da pobedi?

ili nezavisni glasaci kojima se ne svidja anti-imigraciono ludilo koje propagira trumf I ostali pa ce preci na HRC stranu? ne znam, pitam

Posted (edited)

Uh, al mu se šlihta Palinka...

Edited by Tutankamon
Posted (edited)

my pick is

пијуш ђиндал/нимрата рандава '16

Punjab nights - the ballad of bobby&nikki

jbt, tek sto su se rodili in these U.S./испилили sto bi reko nas™ srpski narod/ a vec se bave starim kurvinskim* zanatom - politikom; podsecaju me na stara dobra vremena 1850-1900 kad irish motherfucker mick&goat ....fucker giovanni silaze sa broda&pocinju da seru i.e. bave se politikom

we're fuckin doomed

Edited by maximus
Posted

:lol:  :isuse:

Spektakl.

"(Two thousand people) paid $100 each, and the money will go to his campaign, and he will pay for the cost of the event."

"All right. It sounds like a fundraiser, but anyway, you know..."

"Not everybody paid, though!" :D

Posted

my pick is

пијуш ђиндал/нимрата рандава '16

Punjab nights - the ballad of bobby&nikki

Anchor baby ticket!  Ni jednom ni drugom roditelji nisu bili drzavljani kad su se rodili u LA i SC respectively. 

jbt, tek sto su se rodili in these U.S./испилили sto bi reko nas™ srpski narod/ a vec se bave starim kurvinskim* zanatom - politikom; podsecaju me na stara dobra vremena 1850-1900 kad irish motherfucker mick&goat ....fucker giovanni silaze sa broda&pocinju da seru i.e. bave se politikom

we're fuckin doomed

Pa sta te to cudi?  Jedno od najvecih nativistickih anti immigrant goveda se preziva Kirkorian, deda mu je bio ilegalac iz Jermenije, a cale naravno 1 anchorbaby™.

Posted

Demojn Redžister, novine koje imaju jedno od najrpiznatijih polova: Klinton 37, Sanders 30, Bajden 14. Tramp 23, Karson 18, Voker 8, Kruz 8, Buš 6, Rubio 6

Posted

Ovaj poll, bar za demokrate, je iz Iowa, ne nationwide.

• Create New...