July 29, 20159 yr Tja, i ovako agresivna/demagoška odbrana sopstvenog lika i dela nešto govori o DLS i sinoćnjem izvlačenju...
July 29, 20159 yr dobro, ima i novinara-morona, kao što je ovaj sa pitanjem: kako ste znali koliko je dobitnika bilo?
July 29, 20159 yr Author dobro, ima i novinara-morona, kao što je ovaj sa pitanjem: kako ste znali koliko je dobitnika bilo? Da ovaj se zapetljao moguce je da isti broj dobitaka bude i sa 5 i sa 4 broja...
July 29, 20159 yr dobro, ima i novinara-morona, kao što je ovaj sa pitanjem: kako ste znali koliko je dobitnika bilo? misterija, isti brojevi su dali isti broj dobitnika i kada zamene redosled. ^_^
July 29, 20159 yr misterija, isti brojevi su dali isti broj dobitnika i kada zamene redosled. ^_^ razlika između kombinacija i permutacija, da ne kažem varijacija n-te klase bez ponavljanja
July 29, 20159 yr aha, ok. učinilo mi se da je na kzš rečeno saopštićemo vam ko je dobitnik sutra. malo sam zapenila jer mi je otac 1:1 na liniji DLS, a redovno uplaćuje kombinacije godinama i daje im silne pare.
July 29, 20159 yr Zašto nikada nismo videli dobitnika sedmice? Blic novinari rade za DLS, nema drugog objašnjenja za ova moronska pitanja
July 29, 20159 yr novinari rade za DLS, nema drugog objašnjenja za ova moronska pitanja Neverovatno kakva moronska ekipa novinara...
July 29, 20159 yr Author Ma tu je jasna linija odbrane: Prezentacija nije deo procesa izvlacenja... Javnost je ispostovana postojanjem komisije a ne tv prenosom...
July 29, 20159 yr Zašto nikada nismo videli dobitnika sedmice? Blic stvarno je to neko pitao? :o pa da ga izedu komshiluk i rodbina za 7 dana i da mora da ulozi u razvoj domace proizvodnje -_-. realno ne znash koje je bolje ^_^ Edited July 29, 20159 yr by gospa buba