crtamOrasi Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Kakvi smo mi baskuzi, averujem. Taman smo poceli da se kurcimo i odbijamo ponude, delovao je kao da cemo zadrzati osovinu tima i onda ovo. Kol mi krejzi, al ja bih zagrizao metak i potpisao Mexesa na free. Pa sta nam dobri Allah da. Deluje mi bolje od prodaje nekog od bitnih igraca.
John Coltrane Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Tugo jesenja :( Pa kamo transfer u Barsu daleko od ove mafije?! Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Mali klub prodaje najboljeg igraca najljucem rivalu.
crtamOrasi Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Kad smo mogli Emersona mozemo i Pjanica, sto da ne.
John Coltrane Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Na sajtu Rome potvrdjeno za Pjanica i 32mil€ u Juve. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Ne daj bobe. Mada i on moze biti upgrade za tuzne Romine stopere. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts